Stormschade

Wat een storm op 18-01-18. De zwaarste sinds 1901. Gelukkig viel de schade bij onze klanten mee. Hoewel een paar hadden echt wel pech: een dakpan bij de een en een stoel bij de ander door een ruit van een terrasschot, kapot gewaaide parasols, een windschermen opstelling met glasschade. Kun je schade voorkomen? Nou als bomen van 100 jaar omgaan, complete daken worden weggeblazen dan maakt een windscherm of parasol op zo’n locatie natuurlijk weinig kans. Maar bij storm kun je de ramen uit je windschermen halen (dan vangen ze de helft minder wind) en parasols en zonweringen natuurlijk altijd gesloten houden. Ook is het zeker verstandig parasols neer te leggen en indien mogelijk zelfs binnen. Ook de terrasstoelen en tafels het liefst naar binnen of stevig vastgebonden.


<< Terug naar home

…wat een dag 💨

Geplaatst door Horeca Image op donderdag 18 januari 2018

 

P.s. Deel deze pagina gerust :)