Gabor Donders, ondernemer Horeca Image

20140801_094051Beste bezoeker van deze website, Mijn naam is Gabor Donders. In 2001 ben ik Horeca Image (gevestigd in Zaandam) gestart met als doel om één “winkel” op te richten waar bedrijven uit het food & beverage segment al hun “boodschappen” kunnen halen m.b.t. buitenreclame en terrasinrichting. Mijn passie voor de horeca is begonnen toen ik als scholier in Zwolle diverse bijbaantjes had in de horeca. Gewerkt in een snackbar, pizza’s bezorgd maar ook een paar jaar als afwashulp gewerkt bij de Librije van Jonny en Thérèse Boer. Prachtige tijd :) Later, tijdens een van mijn eerste fulltime banen werkte ik bij een grote lichtreclamefabrikant in Amsterdam. Het team waarin ik werkte was speciaal opgericht om één de grootste brouwers te wereld te ondersteunen op het gebied van lichtreclame. Leuk om weer met mijn jeugdliefde – de horeca –  in aanraking te komen. In deze beginjaren viel me op dat horecaondernemers veel moesten shoppen voor verschillende buiten(reclame)producten bij verschillende bedrijven. Hoewel ik voor product A werd uitgenodigd vroeg men of ik product B toevallig ook kon leveren.  Wat zou het makkelijk zijn als verschillende producten m.b.t. horeca-buitenreclame en terrasinrichting op één adres verkrijgbaar zou zijn. Het idee voor Horeca Image is toen ontstaan. Kennismaken met de horeca, een eigen onderneming, het samenstellen van een goed assortiment, er zijn wat jaren overheen gegaan. En nu, ruim 25 jaar na mijn afwasbaantje in Zwolle,  heb ik inmiddels met duizenden horecaondernemers aan tafel gezeten. Fantastische vakvrouwen en vakmannen heb ik mogen ontmoeten. Inmiddels lever ik met Horeca Image een prachtig assortiment voor gevel en terras. En na al die jaren is de passie voor dit vak alleen maar toegenomen: een horecaondernemer ondersteunen in zijn/ haar gastvrijheid, het helpen uitdragen van zijn/ haar identiteit, comfort organiseren voor zijn of haar gasten. Van ontwerp tot en met montage is het mooi(st)e vak van Horeca Image. Wij maken plannen, we schetsen, we ontwerpen, we produceren en we monteren. Maatwerk oplossingen die passen bij de vraag van uw horecabedrijf. En als wij zijn geweest, ziet uw bedrijf er mooier uit en/ of biedt u uw gasten meer comfort. Kortom een visitekaartje voor uw gastvrijheid, uw keuken, uw vak.  En een goed visitekaartje zorgt voor klanten. En klanten zorgen voor omzet :) Heeft u vragen over ons assortiment. Heeft u onze hulp nodig stuurt u mij gerust een mail gdonders@horecaimage.nl Hopelijk tot snel! Hartelijke groeten, Gabor Donders LinkedIn-profiel van Gabor Donders weergevenMijn profiel op LinkedIn >> * TIP: *

  • “Like” ons op facebook, voor een verslag van onze activiteiten, nieuwe ideeën/ vindingen en inspiratie!
  • En…meldt u aan voor onze nieuwsbrief ! Bij aanbiedingen en/ of nieuws over ons assortiment sturen wij u een kort bericht!

 

P.s. Deel deze pagina gerust :)