# Horeca parasols

Offerte voor parasols aanvragen >>

Horeca parasols: bescherming tegen zon, regen en wind.

Een parasol is onmisbaar op een horeca terras.

Voordelen:

  • Een horeca parasol geeft een comfortabele schaduw op uw terras bij felle zon
  • Een horeca parasol biedt je gasten beschutting bij regen en wind als de zon wat minder schijnt
  • Een horeca parasol zorgt voor prachtige uitstraling van je terras en je zaak
  • Een horeca parasol is een perfecte huisstijldrager
  • Een horeca parasol zorgt voor OMZET!

Welke parasol is geschikt voor jouw situatie?

Maten vs modellen: 
Overzicht MATEN parasols vs MODEL parasol >>

Extra’s:

Montage:

20150628_160540

 

 

 

 

 

 

Jouw comfort

Maar omdat naast het comfort van je gasten natuurlijk ook jouw comfort telt, hebben wij een groot aantal horeca parasols in ons assortiment opgenomen die ontworpen zijn voor een lange levensduur met een hoge bedrijfszekerheid. Een goede kwaliteit materialen met een minimum aan slijtage onderdelen. En natuurlijk een gemakkelijke bediening.

Wij leveren horeca parasols in twee categoriën:
Onze lichtere (maar wel professionele!) horeca parasols die ’s avonds naar binnen kunnen (deze horeca parasols zijn niet telescopisch, d.w.z. je gasten moeten even opzij als de parasol opent of sluit) en de zwaardere zeer professionele horeca parasols die het hele seizoen buiten op je terras kunnen blijven staan (deze horeca parasols zijn wel telescopisch waardoor je gasten in de meeste gevallen kunnen blijven zitten op je terras als je parasol opent of sluit).

Afmetingen van onze horeca parasols
Wij leveren horeca parasols met een afmeting van 2 x 2 meter tot en met grote horeca parasols van 10 meter rond. We kunnen zowel ronde horeca parasols als ook vierkante en rechthoekige horeca parasols leveren.

Overzicht MATEN parasols vs MODEL parasol >>

Horeca parasols uit aluminium en doek in polyester of acryl
Onze horeca parasols zijn opgebouwd uit aluminium en zijn voorzien van een doek in acryl of polyester en zijn in de meeste gevallen te voorzien van een volant. De volant van je horeca parasol kan uiteraard worden van een belettering (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam en/ of logo). Afhankelijk van het type horeca parasol (en het merk parasol) wordt je horeca parasol voorzien van een katrolbediening slingersysteem of een vaste of losse stokbediening.

Uw parasol in winteropslag

Uiteraard kunnen wij je parasol of parasols ook (preventief) onderhouden, bijvoorbeeld tijdens de winteropslag.

Nieuw doek op uw horeca parasol
Praktische elke professionele horeca parasol kan worden voorzien van een nieuw doek. Ook hiervoor bent je bij ons aan het juiste adres!

Reparatie parasols
Wij hebben veel ervaring met het repareren van parasols. Kapotte/ gescheurde doeken repareren wij in ons attelier. Een defect frame kunnen we (afhankelijk van de storing) bij jou op locatie repareren (bijvoorbeeld het vervangen het lierwerk, het opdraaimechanisme, of het vervangen van baleinen). Ook is het mogelijk om je parasol bij ons in de werkplaats te laten repareren (bijvoorbeeld tijdens de winteropslag).

Offerte voor parasols aanvragen >>

———————————————————————————————————————-

Top 10 “Meest gelezen op onze site”:

 

P.s. Deel deze pagina gerust :)