– Knikarmschermen

Offerte voor knikarmschermen aanvragen>>

<< Terug naar zonwering
Techniek van knikarmschermen: buizen en cassettes >>
Doekkleuren >>
Foto’s >>

Knikarmschermen

Knikarmscherm. Comfort voor uw gasten! U kunt meer omzet genereren door van uw terras een comfortabele bedrijfsruimte te maken. Een product dat u hierbij kan helpen is een knikarmscherm. Een knikarmscherm beschermt uw gasten tegen zon, regen en wind.

Afmetingen
De knikarmschermen in ons assortiment zijn leverbaar in praktische elke gewenste afmeting en kleur. Afhankelijk van de breedte kunnen we zelfs een uitval van 4 meter leveren.

Materiaal
De knikarmschermen uit ons assortiment worden standaard geleverd met een ketting in de knikarmen (in plaats van een staalkabel, zoals je veel ziet) en zijn te voorzien van verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld verlichting, verwarming, zijzijlen en uiteraard een electrische bediening. De volant kan worden voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.

Nieuw doek in uw knikarmscherm
Is het doek in knikarmscherm aan vervanging toe? Of heeft u gekozen voor een andere huisstijl (restyling van uw zaak) dan bieden wij u de mogelijkheid uw knikarmscherm te voorzien van een nieuw doek. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Offerte voor knikarmschermen aanvragen>>

———————————————————————————————————————-

Top 10 “Meest gelezen op onze site”:
  1. Terrasschotten >>
  2. Horeca parasols >>
  3. Gevelreclame >>
  4. Horeca markiezen >>
  5. Vervangen van doeken >>
  6. Rijwielrekken >>
  7. Verhoog uw omzet, scan van uw gevel en terras >>
  8. Horeca zonwering >>
  9. Doosletterteksten >>
  10. Krijtborden >>
P.s. Deel deze pagina gerust :)