– Lantaarns

Offerte voor lantaarns aanvragen>>

<< Gevelreclame

Lantaarns

Lantaarns zijn een uitstekend middel om de aandacht van het publiek te vestigen op uw gevel, uw terras of een ruimte in uw bedrijf.

(Merk)uitstraling!
Primair zorgen lantaarns natuurlijk voor de benodigde verlichting, maar daarnaast staan lantaarns symbool voor de warmte en gezelligheid die u uw gasten natuurlijk te bieden heeft.

Wij hebben een aantal modellen in ons assortiment die, ook als ze niet branden, zorgen voor een prachtige uitstraling van uw bedrijf. De ruitjes van de lantaarns kunnen worden voorzien van een (ets)folie belettering zodat u uw lantaarns kan inzetten als huisstijldrager.

Eigenschappen
De lantaarns worden opgebouwd uit gegoten aluminium en worden standaard geleverd in groen, blauw, bordeaux, wit en zwart. Tegen meerprijs kunnen de lantaarns worden geleverd in iedere andere gewenste RAL kleur.

Muursteunen
Om de lantaarns tegen uw gevel te monteren bieden wij u een ruime keuze aan stijlvolle muursteunen. Ook is het mogelijk om uw lantaarns behalve tegen de gevel bijvoorbeeld ook tegen uw terrasschotten of op een lantaarnpaal te plaatsen.

Offerte voor lantaarns aanvragen>>

———————————————————————————————————————-

Top 10 “Meest gelezen op onze site”:
  1. Terrasschotten >>
  2. Horeca parasols >>
  3. Gevelreclame >>
  4. Horeca markiezen >>
  5. Vervangen van doeken >>
  6. Rijwielrekken >>
  7. Verhoog uw omzet, scan van uw gevel en terras >>
  8. Horeca zonwering >>
  9. Doosletterteksten >>
  10. Krijtborden >>
P.s. Deel deze pagina gerust :)