Een professionele parasol kopen voor je horeca terras

Een professionele horeca parasol kopen. Waar moet je op letten?

Een professionele parasol kopen voor je horecaterras is een serieuze investering. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om tussen de vele mogelijkheden de parasol te kiezen die het beste past bij jouw situatie. In onderstaande artikel helpen we je graag op weg. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een professionele horecaparasol?
 1. Ga je voor kwaliteit?
 2. Wat is de situatie op je terras?
 3. Hoe wil je de parasol gemonteerd hebben op je terras?
 4. Onze horecaparasols
 5. Zijn er alternatieven?
 6. Heb je hulp nodig?

Wat voor parasol zoek je?

Een professionele parasol kopen voor je horecaterras. Wat voor parasol zoek je voor jouw horeca terras? Wij leveren grote en kleine professionele parasols voor elk horeca terras. Hierdoor hebben we altijd een parasol die past bij jouw wensen.
1. Ga je voor kwaliteit?

De aanschaf van een horecaparasol is een serieuze investering. Afhankelijk van het type parasol wat jij kiest en de mogelijkheden die de parasol jou biedt zijn bedragen van € 2.000,=  of € 15.000,= hele normale bedragen als je kiest voor een professionele parasol.

Een mooie parasol voor je horeca terras is parasol Model XXL TFH is een grote stevige horeca parasol die kan worden voorzien van heaters en verlichting

Een vraag die we klanten meestal stellen is: wat wil je investeren? Dat heeft natuurlijk alles te maken met hoe je je terras gaat exploiteren. Heb je daar goed over nagedacht? Wat worden je kosten en wat zijn je te verwachten opbrengsten? 

Eerst even de goedkope parasols

Een mijnheer aan de telefoon: “oh, ik dacht dat de parasol vijfhonderd euro ofzo zou kosten?”

Voor bedragen tot €500,= koop je geen professionele parasol. Dat wil niet zeggen dat een parasol onder de €500,= niet geschikt zou kunnen zijn voor jouw situatie. Maar daar zit dus wel het verschil in kwaliteit en in hoeverre jouw terras geld gaat opleveren. We hebben klanten die iedere jaar nieuwe parasols aanschaffen in deze prijs categorie. Hun argument is: “dan heb ik elk jaar nieuwe parasols. En dan heb ik over 10 jaar net zoveel uitgegeven als wanneer ik nu een hele dure parasols zou kopen”.

Als je niet kan of wil investeren is dat inderdaad een mogelijkheid. We komen bij relaties die hier voor kiezen en waar dat prima werkt. Het heeft te maken met het businessplan voor je terras. 

Goedkope parasols, geen goed idee. Maar soms werkt het

Goedkopere parasol hebben slechte doeken, zijn niet waterdicht, scheuren snel, verkleuren in de zon zodat je na een jaar wel nieuwe parasols moet kopen. Bedieningsmechanismes gaan snel stuk. En goedkope parasols zijn door goedkope materialen natuurlijk niet windbestendig, laat staan stormvast. Wat kost een kapotte parasol jou aan omzet?

Uiteindelijk is het een keuze of dit de parasol is die de juiste uitstraling geeft aan jouw horecabedrijf. Maar  nogmaals: voor sommige horeca bedrijven werkt dit. Een goedkope parasol is dan een prima oplossing voor jouw terras. Wil je een goedkope parasol kopen bij bijvoorbeeld een tuincentrum? Let er dan op dat er zo min mogelijk stuk kan gaan. Geen slingerbedieningen, draaibare voeten, etc. Hoe simpeler hoe beter. Je zal zien dat een simpel frame het doek gaat overleven. En: wees extra zuinig op een goedkope parasol. Dat komt je uitstraling en je portemonnee zeker ten goede.

Parasols waar je geld mee verdiend

Jij hebt een terras waar je geld mee kan verdienen. Alles klopt behalve het comfort op jouw terras? Je terras zit vol…behalve bij regen te veel zon op je terras? Mensen drinken wel bij je maar gaan binnen eten? En dan zit je binnen vol en buiten zitten mensen op één drankje terwijl daar de eters hadden kunnen zitten? Misschien heb je wel de ervaring met een goedkope parasol? Afgelopen seizoen deed hij het prima. Tot die ene warme week in augustus. Toen was je parasol stuk en je gasten gingen liever bij de buren zitten. Of die regenachtige dag in september. Niemand op jouw terras maar verderop op het plein zat het vol onder een goeie parasol.

Uitgangspunt: wat is jouw terras waard?

Wat is jouw terras waard? Wat kun je ermee? Hoeveel gasten kun je aantrekken? Op welke momenten van de dag? Is je terras geschikt voor lunch en voor diner? Of alleen voor een drankje en een snack? Wie zitten er eigenlijk op jouw terras? Het verschilt nogal of je het moet hebben van een paar racefietsers die koffie met appelgebak nemen of dat je potentie hebt om tussen 10.00 en 23.00 uur volle bak te draaien. 

Wat jouw terras waard is kun je zelf inschatten: jouw ondernemersgeest, waar ben je gevestigd, brengt jouw terras meer op dan het kost. Zomaar een aantal vragen waar jij makkelijk het antwoord op kan geven. 

En dan geldt: hoe kun je jouw huidige situatie verbeteren? 

Wat zeker helpt is kritisch te kijken naar jouw eigen terras. Wanneer zitten er gasten en wanneer vertrekken jouw gasten. Zouden je gasten langer blijven zitten als ze uit de wind zitten? Terrasschermen helpen hierbij. Maar ook een parasol houdt je gasten uit de wind. Wat is de uitstraling van jouw terras? Kijk eens naar jouw terras vanaf 50 meter afstand. Zou jij als gast op jouw terras gaan zitten of ziet het terras van de buurman er wellicht beter uit. En wat heb je je gasten te bieden als het wat frisser wordt? Heeft alleen de buurman terrasverwarming voor zijn gasten of kun jij je gasten ook dit comfort bieden? 

Wij kunnen je helpen met parasols die jouw horecabedrijf de uitstraling geven die het verdient. Wij verkopen parasols waaronder je gasten ook kunnen eten terwijl het buiten regent. Of wanneer de zon fel schijnt. Als je een horecaparasol nodig hebt die jouw gasten nog meer comfort biedt zoals een heerlijk verwarming dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen parasols waarmee jij geld kan verdienen.

Onze parasols verkopen we in een aantal kwaliteiten. Van professionele parasols die ‘s avonds naar binnen kunnen tot en met parasols waaronder heel veel tafels kunnen staan en die zelfs met veel wind nog makkelijk open kunnen blijven staan.

Heb jij een terras met een serieuze potentie? Neem contact met ons op. Wij kunnen je helpen om geld te verdienen.

Een professionele parasol kopen voor je horecaterras. Heb jij een terras met een serieuze potentie? Neem contact met ons op. Wij kunnen je helpen om geld te verdienen.

2. Wat is de situatie op jouw terras?  

Goed! Je hebt onderzocht wat jouw terras waard is. Je kan inschatten hoeveel omzet je kan draaien op je terras. En je kan inschatten wat een nieuwe parasol kan bijdragen aan je omzet. Het scheelt echt of je gasten extra comfort kan bieden door middel van een paar heaters hoor. Tuurlijk kost dat stroom. Maar zou je dat terugverdienen als al die tafels bezet blijven?

Je wil een professionele parasol kopen voor je horecaterras. Vragen die je jezelf kan stellen over de situatie op jouw horeca terras in dit verband zijn bijvoorbeeld:

 • Hoe groot is je terras?
 • Wil je je hele terras overdekt hebben?
 • Gaat je parasol vaak open en dicht gedurende de dag?
 • Draai je meer omzet met heaters in je parasol?
 • Wat is je budget?
Hoe groot is je terras?

De grootte van je horecaterras is natuurlijk een belangrijk gegeven. Op een terras van 8 x 8 meter kun je 4 parasols kwijt van 4 x 4 meter. Of heb je liever één grote parasol van 8 x 8 meter. 

Wil je je hele terras overdekt hebben?

Soms is het handig om je terras juist niet helemaal te overkappen. Dat heeft bijvoorbeeld te maken met het aantal bezoekers op je terras of juist met jouw ervaring in het seizoen. Op een terras van 8 x 8 meter kun je dan ook kiezen voor 2 parasols van 4 x 6 meter te plaatsen om ook wat ruimte open te houden juist? Ook 4 x een parasol van 3 x 3 meter zou in dat geval een goeie optie kunnen zijn. Het helpt als je je terras even schetst en je vervolgens afvraagt wat het beste voor jullie zal werken. 

Gaat je parasol vaak open en dicht gedurende de dag?

Als dat het geval is het belangrijk dat je zoekt naar een parasol met een telescopische mast. Dit is een systeem waarbij de parasol-mast bestaat uit twee delen. In gesloten toestand is de parasol hoog. Het bovenste deel van de parasol-mast zakt in het onderste deel als de parasol opengaat. Gelijktijdig gaan ook de baleinen open. Door dit systeem kunnen je gasten op je terras blijven zitten terwijl jij je parasols open en dichtdoet. Dit kan handig zijn als de wind plots opkomt en jij je gasten uit de wind wilt houden. Of stel je voor dat je terras vol zit met eters. In no time is je terras overdekt zonder dat iemand hoeft op te staan.

Andersom geldt het natuurlijk ook. Soms zit je terras vol met gasten en dan gaat verschijnt opeens de zon. Vooral in het voor- en naseizoen willen je gasten graag nog even in de zon zitten dan. Heb je parasols met een telescopische mast op je terras staan dan kun je parasols makkelijk opendoen terwijl je gasten gewoon blijven zitten. Let op: staat je parasol onder een boom waarschuw je gasten altijd even dat er takjes of blaadjes van de parasol kunnen vallen bij het openen en sluiten van de parasol. Iedere gast heeft hier begrip voor. Immers je gasten weet dat ze buiten zitten. 

Draai je meer omzet met heaters in je parasol?

Een vol terras terwijl het buiten afgekoeld is op een zomeravond. Dat kan als je terras nog heerlijk comfortabel is. Of wil je extra warmte voor je gasten in het voorseizoen en het naseizoen? Een parasol met een geïntegreerde verwarming is dan een goed idee.

Een professionele parasol kopen voor je horecaterras. Waar moet je op letten als je heaters in je parasol wil. 

 • Je groepenkast
 • Blijven de heaters in je parasol tijdens het openen en sluiten of niet?
 • Hoe organiseer je de voeding op je terras en in je parasol
 • Het dagelijks gebruik
Je groepenkast

Gemiddeld hangen er 4 heaters van 1,4kW in je parasol. Daar heb je 2 vrije groepen voor nodig. Wil je dit in 2 parasols dan heb je dus 4 vrije groepen nodig, enz. Voordat je overgaat tot de aanschaf van parasols met heaters is verstandig om je huisinstallateur uit te nodigen. Wat zijn de mogelijkheden met de huidige groepen? Kunnen er groepen bijgeplaatst worden? 

Blijven de heaters in je parasol tijdens het openen en sluiten of niet?

Dit is een vraag waar je heel goed over na moet denken voordat je overgaat tot het kopen van een professionele parasol voor je horecaterras. Er zijn parasols waarbij de heaters in de parasol kunnen blijven zitten als je de parasol wil openen of sluiten. Deze mogelijkheid moet je goed afwegen tegen het alternatief. Namelijk, dat je handmatige elke keer de heaters moet monteren en demonteren bij het openen en sluiten van de parasols. Bij deze situatie zijn er 2 mogelijkheden: of je koopt een systeem waarbij de heaters op één ring worden gemonteerd die in één keer uit de parasol kan worden gehaald, of je koopt 4 losse heaters die je ieder apart aan een balein hangt. Hierbij geldt: tijd is geld. Comfort is een groot goed, ook voor jou als horeca ondernemer. En hoe blijven je spullen het langste goed.

Hoe organiseer je de voeding op je terras en in je parasol

Het allermooiste is natuurlijk de voeding die vanaf de huisinstallatie naar buiten wordt gebracht en onder het terras door naar de parasol wordt gebracht. Onderlangs gaat de voeding in de parasolmast omhoog en naar een centraal punt wordt gebracht waarop de heaters kunnen worden aangesloten. Let op: dat je dit nooit zelf doet. Wil je een parasol waarbij dit mogelijk is? Koop dan een parasol die hiertoe is uitgerust vanuit de fabriek. 

Er zijn natuurlijk alternatieven. De voeding onder het terras laten lopen ten behoeve een stopcontact dat je gebruikt voor een heater die buiten langs daarop wordt aangesloten. Bovenlangs zien we ook wel eens gebeuren. Bij alle voedingen die niet in de fabriek zijn voorbereid geldt: ze moet voldoen aan de eisen voor buitengebruik en pas op dat een voedingskabel nooit tussen bewegende delen kan komen. Bij schade aan een snoer is absoluut verboden om deze heater nog te gebruiken.

Wat is je budget?

Tja, een professionele parasol kopen voor je horecaterras. Wat wil je en wat kun je investeren? Wat zijn de mogelijkheden voor een lening of lease? Misschien kun je sponsoren vinden? Veel leveranciers zijn beste bereid mee te denken in ruil voor branding op de parasol (biermerk, koffiemerkt, etc.)

 
 

Een professionele parasol kopen voor je horecaterras. Je hebt een terras met een serieuze potentie. Je weet ook wat de situatie is op jouw terras. En nu? Hoe wil je de parasol gemonteerd hebben?

3. Hoe wil je de parasol gemonteerd hebben op je terras?

In dit verband is het misschien de eerste stap om even te kijken in je terrasvergunning of om navraag te doen bij je gemeente. Wat is toegestaan? En wat is niet toegestaan? Er zijn verschillende manieren om je parasol te monteren: inground (m.b.v. beton), semi inground of met een voet.

Als we onderscheid maken tussen twee situaties dan kunnen we het als volgt het beste uitleggen.

Je parasol blijft altijd buiten staan: inground montage

Een inground montage is dan de beste oplossing. Een inground montagevoet bestaat uit twee delen: het bovenste deel en het onderste deel. Het onderste deel storten we in het beton. Het bovenste deel monteren we vervolgens op het onderste deel. De parasol laten we vervolgens zakken in het bovenste deel.

Voordelen van inground montage:

 • Geen obstakels op je terras
 • Een inground montage ziet er mooi uit
 • Er blijft geen troep achter hangen (wat bij een tegelvoet vaak wel het geval is)
 • Bij winteropslag kan je je parasol verwijderen zonder dat er opstakels op je terras achter blijven. Het onderste deel hebben we gelijk gehouden met jouw bestrating.

Je parasol blijft altijd buiten staan: (tegel)voet

Soms mag een parasol van de gemeente niet worden gemonteerd met een inground voet. Dat komt omdat zij hun bestrating ongeschonden willen houden. Het gebeurt wel eens dat gemeentes daar op terugkomen. Soms start je met een tegelvoet en mag je parasol het jaar erop toch inground worden gemonteerd. Andersom gebeurt het helaas ook wel eens. Onze tip: blijf in gesprek met de gemeente hierover.

Voordelen van montage van een (tegel)voet:
 • Je parasol is verplaatsbaar
 • Je parasol kan tijdens de winteropslag volledig verwijderd worden.
 

Je hebt al veel gelezen over de een parasol op jouw terras in relatie tot omzet en in relatie tot het gebruik en de montage. Nieuwsgierig geworden? We hebben vast een parasol die past bij jouw wensen.

4. Onze horecaparasols

De horecaparasols die wij verkopen hebben we onderverdeeld in 3 categorieën:

A) Grote horeca parasols

B) Minder grote horecaparasols

C) Zweefparasols

A. GROTE HORECA PARASOLS

Onze horeca parasol TFH, TFL en TRE zijn de grotere parasols in ons assortiment. Daarom kunnen deze parasols ‘s avonds niet naar binnen. De TFH en de TFL modellen zijn zeer robuust. En ze hebben een mooie geïntegreerde oplossing voor heaters. XXL parasols zijn ook leverbaar in grotere maten dan 5 x 5 meter. Ook een mooie degelijke grotere parasol is ons windvaste model TRE. De maximale maat van de TRE is 5 x 5 meter.

Een mooie parasol voor je horeca terras is parasol Model XXL TFH is een grote stevige horeca parasol die kan worden voorzien van heaters en verlichting
Parasol Model XXL TFL is een grote horeca parasol die kan worden voorzien van heaters en verlichting
Mooi product voor jouw horeca terras is parasol Model TRE is een grote horeca parasol met een perfecte prijs kwaliteit verhouding
Horeca Parasol Model XXL TFH

Ben je op zoek naar een professionele XXL overkapping voor jouw horeca terras? Dan is onze XXL TFH parasol jouw oplossing. 8 Meter rond is de grootste maat voor dit type parasol. In kleinere maten is deze parasol verkrijgbaar vanaf 3 x 3 meter waardoor deze parasol op bijna elk terras toepasbaar is. De TFH is door z’n robuuste constructie absoluut stormvast. En deze parasol is ook leverbaar met geïntegreerde verlichting en heaters. De TFH kunnen we leveren in een ronde, in een vierkante en in een rechthoekige vorm. Als je de parasol wil openen en sluiten kunnen je gasten gewoon blijven zitten. De TFH parasol wordt bediend door middel van een slinger. Bedrukking op deze parasol is ook mogelijk op de volanten of bovenop het doek.

Horeca Parasol Model XXL TFL

De grootste parasol die we verkopen in Nederland is ons model XXL TFL. In de maten vanaf 6,5 x 6,5 meter vierkant t/m 10 meter rond leveren we deze grote parasol. De maximale rechthoekige maat van deze parasol is 7 x 8 meter. Hierdoor is deze parasol een professionele XXL overkapping voor jouw horeca terras. Net als de TFH leveren we ook deze grote parasol in een ronde vorm, in een vierkante vorm en in rechthoekige maten. Natuurlijk rust je deze parasol ook uit met geïntegreerde verlichting en heaters waardoor het comfort voor je gasten toeneemt. Het is wel belangrijk dat bij het openen en sluiten van de parasol het terras vrij moet zijn omdat de baleinen van deze parasol laag sluiten. Met behulp van een slinger kun je de TFL bedienen. Deze XXL parasol kun je ook laten voorzien van een bedrukking

Horeca Parasol Model TRE

De TRE horeca parasol is leverbaar in een ronde, een vierkante en in een rechthoekig vorm. We leveren onze TRE vanaf 3,5 meter rond en tot 5 x 5 meter in het vierkant. De grootste rechthoekige maat voor de TRE is 4 x 5 meter. Bij het openen en sluiten van deze parasol blijven je gasten gewoon zitten. Wil je je parasol laten voorzien van een bedrukking op de parasol zelf of op de volanten van de parasol? Ook dat kan uiteraard bij de TRE. De TRE kunnen we leveren met geïntegreerde elektra voor heaters en verlichting. Let op: de TRE kan alleen worden gesloten als de heaters uit de parasol gehaald zijn. Kortom de TRE is een perfecte parasol voor een horeca terras. Zeker omdat de TRE wordt bediend met een schuif/ grendel bediening waardoor deze parasol heel snel open en dicht kan.

B. Minder grote horeca parasols

Je wilt een professionele parasol kopen voor je horecaterras. Wij hebben grote en kleinere professionele parasols voor elk horeca terras in ons assortiment. Onze modellen TNZTBL en Model Budget zijn de kleinere en lichtere parasols die we leveren. Model TNZ is een mooi alternatief als de TRE buiten het budget valt. De modellen TBL en Budget zijn niet zo zwaar en kunnen daarom ‘s avonds eenvoudig naar binnen worden gehaald.

Een mooie parasol voor jouw horeca terras is parasol model TNZ is een mooie horeca parasol die wat lichter is dan de TNZ
Een mooie parasol voor je horeca terras is model TBL is een horeca parasol die 's avonds ook naar binnen kan.
Parasol model Budget is horeca parasol die 's avonds naar binnen kan
Horeca Parasol Model TNZ

Model TNZ is een perfecte parsol voor je horecaterras als je niet een hele grote overkapping zoekt. Dit is een ideale parasol voor je terras omdat ook bij deze parasol  je gasten gewoon kunnen blijven zitten tijdens het openen en sluiten van je parasol. De TNZ parasol is goedkoper dan de TRE en leverbaar t/m 4 x 4 meter vierkant (of 3 x 4 meter rechthoekig of 5 meter rond) waardoor deze parasol wellicht net wat makkelijker binnen je budget past. De bediening is wel hetzelfde als de TRE. Dus ook de TNZ kan door middel van de praktische schuif/ grendelbediening snel open en dicht. Deze terras parasol is daardoor zeer geschikt voor professioneel gebruik in de horeca

Horeca Parasol Model TBL

Zoek je een kleinere parasol voor je horeca terras? De horeca parasol TBL is dan jouw oplossing. De TBL is een professionele parasol die wordt bediend met een touw en katrol. We leveren deze parasol tot 3 meter rond waardoor je een mooi deel van je terras kan overkappen. Omdat deze parasol niet zo zwaar is kan je je parasol ‘s avonds eenvoudig naar binnen halen indien je dat zou willen.

Horeca Parasol Model budget

Onze Parasol Model Budget  leveren we met katrolbediening en een budget doek. De budget parasol is een goedkopere parasol in ons assortiment. Deze parasol is verkrijgbaar in o.a. zwart, wit, blauw en antraciet. De Budget parasol wordt ook bediend met een touw/ katrol waardoor de parasol snel open en dicht kan.

C. Zweefparasols

Onze zweefparasols PT en TMX zijn de parasols uit ons assortiment met een mast aan de zijkant.

Zweefparasol Model PT is een horeca parasol waarbij 1, 2, 3 of 4 parasols aan 1 paal worden opgehangen. Mooie voor op jouw horeca terras
Zweefparasol TMX is een vrijstaande horeca zweefparasol met de mast uit het midden op je horeca terras staat
Horeca zweefParasol Model pt

De PT is de kleinere zweefparasol uit ons assortiment. Let op: je gasten en je meubilair moeten opzij bij het openen en sluiten van deze parasol. De parasol wordt bediend met een draaiknop om de parasol aan de mast te borgen. Aan de mast kunnen 1, 2, 3 of 4 parasols worden opgehangen. Dit is een hele mooie degelijke en gebruiksvriendelijke parasol. De maximale maat is (4 x) 3 x 3 meter vierkant.

Horeca zweefParasol Model tmx

Onze zweefparasol TMX leveren we  t/m 4 x 4 meter vierkant of 3 x 4 meter rechthoekig. Een prachtige horeca overkapping waarbij de mast van de parasol niet midden op je terras staat. Deze parasol kan wel worden voorzien van verlichting maar niet van heaters. Met behulp van een slinger wordt deze parasol open en dicht gedraaid.

Is een parasol altijd de beste oplossing om je terras te overkappen? Nee hoor! Absoluut niet.

5. Zijn er alternatieven?

Een professionele parasol kopen voor je horecaterras. Uiteindelijke zoek je de beste oplossing voor jouw terras. Hierbij de denk je aan het comfort voor je gasten maar ook aan je budget. Is een parasol altijd de beste oplossing om je terras te overkappen? Nee hoor, absoluut niet. Er zijn genoeg alternatieven die in jouw situatie misschien wel beter uitpakken.

Een zonwering is een must voor elk horeca bedrijf. Dit is de perfecte combinatie: comfort voor je gasten en uitstraling van je zaak.
Een overkapping maakt van jouw horecaterras een professionele buitenruimte. De overkapping kan worden voorzien van heaters en verlichting.
Gevelterras

Heb je een terras tegen je gevel? In veel gevallen kun je dan wellicht beter kiezen voor een zonwering of een overkapping. 

Vrijstaand terras

Op vrijstaande terrassen is een parasol vaak een hele goede en vaak ook de beste oplossing. Maar er zijn meer mogelijkheden. Een vrijstaande overkapping is zeker een goed alternatief als je grote oppervlaktes wilt overkappen en tegelijkertijd flexibel wil zijn in het open en dicht hebben van je terras.

Je hebt al veel gelezen over de een parasol op jouw terras in relatie tot omzet en in relatie tot het gebruik en de montage. Maar vind je het fijn om jouw situatie persoonlijk met ons door te nemen?

6. Heb je hulp nodig?

We hopen dat je door middel van dit artikel een goed beeld hebt gekregen waar je aan moet denken als je een horeca-parasol wil kopen voor je terras.

We kunnen ons echter ook voorstellen dat je het plezierig vindt om deze materie een keer te bespreken met een specialist. Immers je praat over flinke investeringen waar je ook nog eens langere tijd aan vast zit. Wil je meer weten over de mogelijkheden op jouw terras? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag om de mogelijkheden op jouw terras door te nemen. 

Wil je gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. 

Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?

You Might Also Like