Wie ben je en wat doe je? Wat kunnen je klanten van je verwachten? Hoe wil je dat je klanten je zien? Wij helpen je graag om een huisstijl te ontwerpen. Een mooi logo. Een mooie uitstraling die ervoor zorgt dat je klanten je zien zoals jij gezien wil worden.

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning voor je gevelreclame? Wij helpen je graag. Als je de vergunning zelf aanvraagt kunnen wij de tekening voor je maken. Of we vragen de hele vergunning voor je aan.

Wil je je terras weg laten halen in de winter? Wil je dat je parasols onderhouden worden en dat de doeken gewassen worden? Wij helpen je graag.

Hoe moet jouw reclame eruit komen te zien? Hoe wil je je logo vertaald hebben op je gevel? Wij helpen je graag om een mooi ontwerp te maken.


Comfort voor je gasten en uitstraling van je zaak. Bij regelmatig onderhoud aan je buitenreclame, zonwering, parasols en windschermen ben je hier zeker van! We helpen je graag om deze producten (preventief) te onderhouden.

Een kapot windscherm of een kapotte parasol biedt geen comfort meer aan je gasten. Een kapotte lichtbak zorgt niet meer voor de juiste uitstraling van je zaak. We helpen je graag om deze producten zo snel mogelijk te herstellen.

Het plakken van een raambelettering of het monteren van een lichtreclame op 20 meter hoogte. Wij monteren al onze producten ook bij jou op locatie.

Is jouw zonwering of jouw parasol nog het visitekaartje van je zaak? Of is het doek vies geworden? Wij helpen je graag met het reinigen en impregneren van jouw zonweringsdoeken en jouw parasoldoeken.