fbpx
Welkom op onze diensten pagina. Waar ben je naar op zoek?

We kunnen daarmee het comfort op je terras verbeteren. Ook zorgen onze diensten ervoor dat jouw horecabedrijf de juiste uitstraling heeft. De uitstraling die past bij jouw identiteit.

 

 
Huisstijl Ontwerp
Wie ben je en wat doe je? Wat kunnen je gasten van jouw horecabedrijf verwachten? Hoe wil je dat je gasten je zien? Wij helpen je graag om een huisstijl te ontwerpen. Een mooi logo. Een mooie uitstraling die ervoor zorgt dat je gasten je zien zoals jij gezien wil worden.
 
Product Ontwerp
Hoe moet jouw reclame eruit komen te zien? Hoe wil je je logo vertaald hebben op de gevel van je horecabedrijf? Wij helpen je graag om een mooi ontwerp te maken.
 
Restyling
Wil je dat jou terras of horeca gelegenheid er toch weer iets anders uit ziet? Dan kunnen wij je dat voor je regelen!
 
Vergunning
Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning voor je gevelreclame? Wij helpen je graag. Als je de vergunning zelf aanvraagt kunnen wij de tekening voor je maken. Of we vragen de hele vergunning voor je aan.
 
Onderhoud
Comfort voor je gasten en uitstraling van je zaak. Bij regelmatig onderhoud aan je buitenreclame, zonwering, parasols en windschermen ben je hier zeker van! We helpen je graag om deze producten (preventief) te onderhouden.
 
Reiniging
Is jouw zonwering of jouw parasol nog het visitekaartje van je horecazaak? Of is het doek vies geworden? Wij helpen je graag met het reinigen en impregneren van jouw zonweringsdoeken en jouw parasoldoeken. ​
 
Winter Opslag
Wil je je terras weg laten halen in de winter? Wil je dat je horeca parasols onderhouden worden en dat de doeken gewassen worden? Wij helpen je graag.
 
Reparatie
Een kapot windscherm of een kapotte parasol biedt geen comfort meer aan je gasten. Een kapotte lichtbak zorgt niet meer voor de juiste uitstraling van je zaak. We helpen je graag om deze producten zo snel mogelijk te herstellen.
 
Montage
Het plakken van een raambelettering of het monteren van een lichtreclame op 20 meter hoogte. Wij monteren al onze producten ook bij jou op locatie.
Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Gevolgen van Corona
Het Coronavirus heeft onze mooie horecabranche gigantisch getroffen. We horen dagelijks veel verhalen. Hele trieste, maar gelukkig ook hele mooie. Ondernemers zijn creatieve mensen. En horecaondernemers zijn volgens ons nog creatiever dan de gemiddelde ondernemer. Misschien heeft dat te maken met het feit dat horecaondernemers in een positieve branche werken. En branche van blijde mensen, van verwend worden, van een avond uit zijn, van lekker eten en drinken. Een branche van genieten. Horeca ondernemers kennen de kunst van het leven. En laten zich niet de moed in de schoenen zakken. We zien gelukkig heel veel nieuwe initiatieven, ideeën, mogelijkheden, etc. Groot respect voor deze echte ondernemers! Blijf gezond. Groeten, Team Horeca Image. P.s. ook wij moeten creatief zijn en onze bakens deels verleggen. Binnen onze mooie horecabranche kijken we vooruit. Wat zijn de gevolgen voor de horeca van de “anderhalve-meter-economie”? Kunnen we straks weer normaal naar een café of restaurant of moeten er zaken structureel worden aangepast. We hebben vast nagedacht hierover en aantal opties uitgewerkt. Kijk voor meer informatie op onze pagina van scheidingswanden. Inmiddels hebben we een Corona assortiment samengesteld waarmee we een grote doelgroep van dienst kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.coronaspatscherm.nl In 2021 wilden we onze particuliere tak gaan lanceren. Dat halen we naar voren toe zodat we nog dit jaar daarmee actief kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.gardenimage.nl
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp