fbpx

Heb je meerdere vestigingen binnen je bedrijf, zoals meerdere cafés, restaurants of hotels? Uit ervaring weten wij dat het plezierig werkt om één aanspreekpunt te hebben voor al je vestigingen. We zijn graag je partner op het gebied van levering, onderhoud en reparaties van je buitenreclame, binnenreclame en terrassen.

Wij hebben veel ervaring in het leveren aan restaurants en kantines binnen instellingen en overheidsonderdelen. Onze klanten zijn o.a. defensieonderdelen, bejaardenhuizen en scholen. Ben jij de facility manager van een instelling of overheids-onderdeel en zoek je een goede partner voor jullie huisstijlprojecten en terrasinrichting? Wij helpen je graag!

Hoe wil je jouw merk communiceren in de horeca? Welke huisstijldragers wil je inzetten? Wij hebben veel ervaring met de levering van buiten- en binnenreclame. Zowel op het niveau van de centrale inkoop als ook op verkooppuntniveau. We zijn graag je partner op het gebied van projectmanagement, warehousing en implementatie.

Is jouw winkel, retailformule of organisatie goed zichtbaar? Heeft jouw bedrijf de juiste uitstraling? Wil je je producten onder de aandacht brengen van jouw klanten?

Ons zusterbedrijf MKB Image zorgt dat jouw pand er van binnen en van buiten aantrekkelijk uitziet.

Je horeca terras levert geld op. Zorg voor comfort voor je gasten. En zorg voor de juiste uitstraling van je horecaterras en je horecagevel

Je horecabedrijf is goed zichtbaar en heeft de uitstraling die past bij wat jij wilt uitdragen? Ook is je terras is een comfortabele buitenruimte waar je gasten graag nog wat langer genieten van jouw producten en jouw service? Heb je hulp nodig om dit te realiseren? Wij helpen je graag. Ben je klaar om extra omzet te scoren?

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Gevolgen van Corona
Het Coronavirus heeft onze mooie horecabranche gigantisch getroffen. We horen dagelijks veel verhalen. Hele trieste, maar gelukkig ook hele mooie. Ondernemers zijn creatieve mensen. En horecaondernemers zijn volgens ons nog creatiever dan de gemiddelde ondernemer. Misschien heeft dat te maken met het feit dat horecaondernemers in een positieve branche werken. En branche van blijde mensen, van verwend worden, van een avond uit zijn, van lekker eten en drinken. Een branche van genieten. Horeca ondernemers kennen de kunst van het leven. En laten zich niet de moed in de schoenen zakken. We zien gelukkig heel veel nieuwe initiatieven, ideeën, mogelijkheden, etc. Groot respect voor deze echte ondernemers! Blijf gezond. Groeten, Team Horeca Image. P.s. ook wij moeten creatief zijn en onze bakens deels verleggen. Binnen onze mooie horecabranche kijken we vooruit. Wat zijn de gevolgen voor de horeca van de “anderhalve-meter-economie”? Kunnen we straks weer normaal naar een café of restaurant of moeten er zaken structureel worden aangepast. We hebben vast nagedacht hierover en aantal opties uitgewerkt. Kijk voor meer informatie op onze pagina van scheidingswanden. Inmiddels hebben we een Corona assortiment samengesteld waarmee we een grote doelgroep van dienst kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.coronaspatscherm.nl In 2021 wilden we onze particuliere tak gaan lanceren. Dat halen we naar voren toe zodat we nog dit jaar daarmee actief kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.gardenimage.nl
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp