fbpx

Heb je meerdere vestigingen binnen je bedrijf, zoals meerdere cafés, restaurants of hotels? Uit ervaring weten wij dat het plezierig werkt om één aanspreekpunt te hebben voor al je vestigingen. We zijn graag je partner op het gebied van levering, onderhoud en reparaties van je buitenreclame, binnenreclame en terrassen.

Wij hebben veel ervaring in het leveren aan restaurants en kantines binnen instellingen en overheidsonderdelen. Onze klanten zijn o.a. defensieonderdelen, bejaardenhuizen en scholen. Ben jij de facility manager van een instelling of overheids-onderdeel en zoek je een goede partner voor jullie huisstijlprojecten en terrasinrichting? Wij helpen je graag!

Hoe wil je jouw merk communiceren in de horeca? Welke huisstijldragers wil je inzetten? Wij hebben veel ervaring met de levering van buiten- en binnenreclame. Zowel op het niveau van de centrale inkoop als ook op verkooppuntniveau. We zijn graag je partner op het gebied van projectmanagement, warehousing en implementatie.

Is jouw winkel, retailformule of organisatie goed zichtbaar? Heeft jouw bedrijf de juiste uitstraling? Wil je je producten onder de aandacht brengen van jouw klanten?

Ons zusterbedrijf MKB Image zorgt dat jouw pand er van binnen en van buiten aantrekkelijk uitziet.

Je horeca terras levert geld op. Zorg voor comfort voor je gasten. En zorg voor de juiste uitstraling van je horecaterras en je horecagevel

Je horecabedrijf is goed zichtbaar en heeft de uitstraling die past bij wat jij wilt uitdragen? Ook is je terras is een comfortabele buitenruimte waar je gasten graag nog wat langer genieten van jouw producten en jouw service? Heb je hulp nodig om dit te realiseren? Wij helpen je graag. Ben je klaar om extra omzet te scoren?

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp