Heb je meerdere vestigingen binnen je bedrijf, zoals meerdere cafés, restaurants of hotels? Uit ervaring weten wij dat het plezierig werkt om één aanspreekpunt te hebben voor al je vestigingen. We zijn graag je partner op het gebied van levering, onderhoud en reparaties van je buitenreclame, binnenreclame en terrassen.

Wij hebben veel ervaring in het leveren aan restaurants en kantines binnen instellingen en overheidsonderdelen. Onze klanten zijn o.a. defensieonderdelen, bejaardenhuizen en scholen. Ben jij de facility manager van een instelling of overheids-onderdeel en zoek je een goede partner voor jullie huisstijlprojecten en terrasinrichting? Wij helpen je graag!

Hoe wil je jouw merk communiceren in de horeca? Welke huisstijldragers wil je inzetten? Wij hebben veel ervaring met de levering van buiten- en binnenreclame. Zowel op het niveau van de centrale inkoop als ook op verkooppuntniveau. We zijn graag je partner op het gebied van projectmanagement, warehousing en implementatie.

Is jouw winkel, retailformule of organisatie goed zichtbaar? Heeft jouw bedrijf de juiste uitstraling? Wil je je producten onder de aandacht brengen van jouw klanten?

Ons zusterbedrijf MKB Image zorgt dat jouw pand er van binnen en van buiten aantrekkelijk uitziet.

Je horecabedrijf is goed zichtbaar en heeft de uitstraling die past bij wat jij wilt uitdragen? Ook is je terras is een comfortabele buitenruimte waar je gasten graag nog wat langer genieten van jouw producten en jouw service? Heb je hulp nodig om dit te realiseren? Wij helpen je graag. Ben je klaar om extra omzet te scoren?