fbpx
Welkom op onze producten pagina. Waar ben je naar op zoek?
We kunnen daarmee het comfort op je terras verbeteren. Ook zorgen onze producten ervoor dat jouw horecabedrijf de juiste uitstraling heeft. De uitstraling die past bij jouw identiteit. Bij jouw concept en bij jouw keuken. We leveren parasols, windschermen, zonwering, lichtreclame en nog veel meer voor jouw horecabedrijf.  
Horeca parasols
Horeca parasols geven je gasten veel comfort tegen regen en felle zon. Wij leveren parasol van 2 x 2 meter t/m 10 meter rond. We kunnen je ook helpen met heaters en verlichting voor in je parasol.
Horeca windschermen
Een windscherm mag op geen enkel horecaterras ontbreken. Windschermen maken je terras namelijk heerlijk comfortabel. En een windscherm zorgt voor een afscheiding tussen jouw terras en dat van je buren. Of zorgt voor een afscheiding tussen jouw terras en de publieke ruimte.
Horeca zonwering
We leveren zonwering speciaal voor de horeca. Wij leveren (grote) markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen, schaararmschermen en telescooparmschermen. Een horeca zonwering is comfort voor je gasten en uitstraling van je zaak. Daarom is een zonwering voor jouw horecabedrijf zo belangrijk.
Overkappingen
Onze overkappingen maken van jouw horecaterras een comfortabele buitenruimte. Je gasten zitten namenlijk graag onder een overkapping. Omdat dat heerlijk comfortabel is. Ook als het weer buiten wat minder is. Onze overkappingen kunnen worden voorzien van heaters en verlichting.
Gevelreclame, lichtreclame
Een goede uitstraling is belangrijk omdat je doelgroep jouw identiteit moet herkennen. Wij leveren de gevelreclame hiervoor. Ook verkopen we mooie klassieke geveluitstralingen maar ook moderne doosletterteksten, lichtreclame en gevelborden. Producten die precies passen bij de door jouw gewenste uitstraling.
Lantaarns
Veel cafés en restaurants hebben we al geholpen met een mooie uitstraling. Onze prachtige lantaarns helpen hierbij. Uiteraard kunnen we de lantaarns voorzien van je naam of logo. Een lantaarn is een herkenbaar product voor jouw doelgroep en daarom een belangrijk element aan jouw horecagevel.
Rijwielrekken/ fietsenrekken
Rijwielrekken zorgen voor branding van je merk. Bovendien zorgen ze voor een opgeruimde buitenruimte. Een rijwielrek hoort echt bij jouw horecabedrijf. 
Heaters
Je gasten zitten heerlijk comfortabel op je terras onder een gasheater of een elektrische heater. Daarom mag een heater niet ontbreken op jouw terras.
Vlaggen en vlaggenmasten
Een vlag trekt aandacht. Met behulp van onze vlaggenmasten zien mensen jouw horecabedrijf al vanaf grote afstand. Dat is belangrijk. Zeker als mensen tijd nodig hebben om te beslissen.
Bewegwijzering
Zorg dat gasten zich verplaatsen zoals jij wilt. Ingangszuilen, parkeerplaatsborden en bewegwijzering zijn belangrijk als jouw horecabedrijf wat groter is. Je gasten vinden het fijn als ze niet hoeven te zoeken.
Doekframes
Met doekframes kunnen we heel veel. Gevelreclames kunnen we daarvan maken. Maar ook maken we er windschermen en overkappingen van.
We leveren nog meer
We kunnen je helpen met nog veel meer producten zoals beachflags, kussens, kliklijsten, etc.
Als je geld wil verdienen moet je investeren.
Wij leveren alleen kwaliteitsproducten. Dus voor €250,= koop je bij ons geen parasol. Wij zijn er trots op dat wij klanten mogen bedienen die willen betalen voor kwaliteit. Onze klanten bevinden zich dan ook in het midden en het hogere segment. Onze klanten zijn serieuze hardwerkende horeca ondernemers die begrijpen dat je moet investeren om geld te verdienen.  
Heb je iets anders in gedachten?

Op onze productpagina’s vind je meer informatie. Meer info over de verschillende producten waarmee we je kunnen helpen. Denk je dat we je ergens anders ook nog mee kunnen helpen? Een product wat je hierboven niet ziet staan?

 Producten op maat

Dat zou zomaar kunnen. De afgelopen jaren hebben we ook heel veel producten op maat gemaakt. We hebben bijvoorbeeld mobiele taps gerestyled, we hebben draaiende lichtreclames geleverd, we hebben gevels verbouwd, etc. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor een product dat jij in gedachten hebt

.

Ook montages, reparaties en restyling

We leveren bovenstaande producten. Maar daarnaast leveren ook nog een groot assortiment aan diensten. Onze parasols, windschermen, zonwering, lichtreclame en andere producten installeren we ook bij jou. Maar we repareren ook je parasols, windschermen, zonwering en lichtreclame. 

Huisstijlontwerp, vergunningsvragen, etc.

Ook hebben we ook veel ervaring met huisstijlontwerp voor horecabedrijven. We kunnen je helpen met vergunningsaanvragen. En we denken mee om bijvoorbeeld een preventief onderhoudsprogramma op te stellen voor jouw buitenreclame.

We kunnen je met nog veel meer mooie horecaproducten helpen!
Wij leveren parasols, windschermen, zonwering, lichtreclame. Maar behalve windschermen leveren we nog veel meer voor jouw horecabedrijf. We leveren o.a. parasols, zonwering, markiezen, overkappingen, gevelreclame, lantaarns, rijwielrekken, heaters, vlaggenmasten en vlaggen, bewegwijzering, doekframes en nog veel meer. Meer weten? Ga naar onze productenpagina of ga naar onze homepage.  
Offerte aanvragen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?  
Social Media
Op social media delen we interessante informatie en foto’s over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.
 
Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkse krant hebben?
The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort “knipselkrant” voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is.   
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
MKB Image

Bij ons zusterbedrijf MKB Image helpen we je graag verder als je geen horecabedrijf bent. Heb je een MKB bedrijf, ben je inkoper of marketing manager bij een retailformule, supermarkt, instellingen of overheidsonderdeel dan helpen je graag met buitenreclame, zonwering, bewegwijzering, vlaggen en displays. Meer info: www.mkbimage.nl

Welcome In The Spotlight

Ben je op zoeken naar hulp bij je online zichtbaarheid? Ons zusterbedrijf Welcome In The Spotlight helpt je graag verder met Social Media beheer, Websites bouwen, zoekmachine optimalisatie en SEO oplossingen. Meer info: www.welcomeinthespotlight.nl

 

Vind je deze pagina nuttig? 
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.