fbpx
Welkom op onze producten pagina. Waar ben je naar op zoek?
We kunnen daarmee het comfort op je terras verbeteren. Ook zorgen onze producten ervoor dat jouw horecabedrijf de juiste uitstraling heeft. De uitstraling die past bij jouw identiteit. Bij jouw concept en bij jouw keuken. We leveren parasols, windschermen, zonwering, lichtreclame en nog veel meer voor jouw horecabedrijf.  
 
Horeca Scheidingswanden
Een spatscherm (ook wel kuchscherm of preventiescherm genoemd) is een product dat je op je toonbank, balie(s) of ontvangstsdesk(s) kan zetten. Het beschermt medewerkers tegen het lichaamsvocht van bezoekers zoals dat vrij kan komen bij hoesten, niezen en praten.ijk heerlijk comfortabel.
Horeca Parasols
Horeca parasols geven je gasten veel comfort tegen regen en felle zon. Wij leveren parasol van 2 x 2 meter t/m 10 meter rond. We kunnen je ook helpen met heaters en verlichting voor in je parasol.
Horeca Windschermen
Een windscherm mag op geen enkel horecaterras ontbreken. Windschermen maken je terras namelijk heerlijk comfortabel. En een windscherm zorgt voor een afscheiding tussen jouw terras en dat van je buren. Of zorgt voor een afscheiding tussen jouw terras en de publieke ruimte.
Horeca Zonwering
We leveren zonwering speciaal voor de horeca. Wij leveren (grote) markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen, schaararmschermen en telescooparmschermen. Een horeca zonwering is comfort voor je gasten en uitstraling van je zaak. Daarom is een zonwering voor jouw horecabedrijf zo belangrijk.
Overkappingen
Onze overkappingen maken van jouw horecaterras een comfortabele buitenruimte. Je gasten zitten namenlijk graag onder een overkapping. Omdat dat heerlijk comfortabel is. Ook als het weer buiten wat minder is. Onze overkappingen kunnen worden voorzien van heaters en verlichting.

Gevelreclame, lichtreclame
Een goede uitstraling is belangrijk omdat je doelgroep jouw identiteit moet herkennen. Wij leveren de gevelreclame hiervoor. Ook verkopen we mooie klassieke geveluitstralingen maar ook moderne doosletterteksten, lichtreclame en gevelborden. Producten die precies passen bij de door jouw gewenste uitstraling.
Lantaarns
Veel cafés en restaurants hebben we al geholpen met een mooie uitstraling. Onze prachtige lantaarns helpen hierbij. Uiteraard kunnen we de lantaarns voorzien van je naam of logo. Een lantaarn is een herkenbaar product voor jouw doelgroep en daarom een belangrijk element aan jouw horecagevel.
Rijwielrekken/ fietsenrekken
Rijwielrekken zorgen voor branding van je merk. Bovendien zorgen ze voor een opgeruimde buitenruimte. Een rijwielrek hoort echt bij jouw horecabedrijf. 
Heaters
Je gasten zitten heerlijk comfortabel op je terras onder een gasheater of een elektrische heater. Daarom mag een heater niet ontbreken op jouw terras.
Vlaggen en vlaggenmasten
Een vlag trekt aandacht. Met behulp van onze vlaggenmasten zien mensen jouw horecabedrijf al vanaf grote afstand. Dat is belangrijk. Zeker als mensen tijd nodig hebben om te beslissen.
 
Bewegwijzering
Zorg dat gasten zich verplaatsen zoals jij wilt. Ingangszuilen, parkeerplaatsborden en bewegwijzering zijn belangrijk als jouw horecabedrijf wat groter is. Je gasten vinden het fijn als ze niet hoeven te zoeken.
 
Doekframes
Met doekframes kunnen we heel veel. Gevelreclames kunnen we daarvan maken. Maar ook maken weer windschermen en overkappingen van. 
 
We leveren nog veel meer
Me kunnen je helpen met nog veel meer producten zoals beachflags, kussens, kliklijsten, etc. 
 
Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Gevolgen van Corona
Het Coronavirus heeft onze mooie horecabranche gigantisch getroffen. We horen dagelijks veel verhalen. Hele trieste, maar gelukkig ook hele mooie. Ondernemers zijn creatieve mensen. En horecaondernemers zijn volgens ons nog creatiever dan de gemiddelde ondernemer. Misschien heeft dat te maken met het feit dat horecaondernemers in een positieve branche werken. En branche van blijde mensen, van verwend worden, van een avond uit zijn, van lekker eten en drinken. Een branche van genieten. Horeca ondernemers kennen de kunst van het leven. En laten zich niet de moed in de schoenen zakken. We zien gelukkig heel veel nieuwe initiatieven, ideeën, mogelijkheden, etc. Groot respect voor deze echte ondernemers! Blijf gezond. Groeten, Team Horeca Image. P.s. ook wij moeten creatief zijn en onze bakens deels verleggen. Binnen onze mooie horecabranche kijken we vooruit. Wat zijn de gevolgen voor de horeca van de “anderhalve-meter-economie”? Kunnen we straks weer normaal naar een café of restaurant of moeten er zaken structureel worden aangepast. We hebben vast nagedacht hierover en aantal opties uitgewerkt. Kijk voor meer informatie op onze pagina van scheidingswanden. Inmiddels hebben we een Corona assortiment samengesteld waarmee we een grote doelgroep van dienst kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.coronaspatscherm.nl In 2021 wilden we onze particuliere tak gaan lanceren. Dat halen we naar voren toe zodat we nog dit jaar daarmee actief kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.gardenimage.nl
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp