fbpx

Welkom op onze lantaarn restyling-pagina.
Heb je momenteel lantaarns hangen aan je gevel? Zijn dit lantaarns die misschien verouderd zijn? Die voorzien zijn van een uitstraling die niet meer actueel is? Wij hebben veel ervaring met het restylen van horecalantaarns.

Waarom wil je je lantaarns restylen?
Het is belangrijk dat jouw gevel uitstraalt wie je bent en wat je doet. Ben je een sportcafé of ben je een restaurant? Heb je mooie bieren op de tap of verkoop je alleen koffie? Vaak is een lantaarn een vergeten element aan de gevel. Terwijl dit een juist een mooie verlichte huisstijldrager is wat overdag maar zeker ook in het donker heel goed opvalt. Gebruik de ruitjes van je lantaarns om te communiceren met je klant.

De restyling van jouw lantaarns
Kijk eens goed naar jouw lantaarns. Zijn de bestaande ruitjes nog mooi? Of zijn ze verkleurd of misschien kapot? Wat staat er op je lantaarns voor merk? Lever je dit merk nog? Of is dit nog het juiste logo van dit merk? Wij kunnen je helpen door je bestaande horecalantaarns te voorzien van nieuwe ruitjes met een mooie nieuwe uitstraling. Heb je vragen over de mogelijkheden? Vul het offerte formulier in, vertel wat je wensen zijn en hoe groot de ruitjes in je lantaarns zijn. En tenslotte, voeg een logo toe als bestand. Wij denken graag met je mee om je lantaarns de uitstraling te geven die bij je past.

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp