fbpx

Comfort
Hebben je gasten last van de wind en van de regen op je terras? Waait het op jouw terras gemiddeld wat harder dan normaal omdat je bijvoorbeeld langs een open plein zit met je horecabedrijf, of aan de kust? Wil jij ook bij wat hardere wind je gasten toch een overkapt terras bieden, dan is onze Horeca Overkapping PLZ een oplossing voor je.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de parasol en de mogelijkheid om een tekst en logo op de overkapping aan te brengen is onze Horeca Overkapping PLZ ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet. 

Meer over onze Horeca Overkapping PLZ
Onze Horeca Overkapping PLZ is ons instapmodel. Deze overkapping kan worden geleverd in een (maximale) afmeting van 600 cm breed met een uitval van 500 cm uit één deel. De Horeca Overkapping PLZ is uiteraard koppelbaar voor bredere terrassen.

De Horeca Overkapping PLZ is opgebouwd uit een cassette, doekgeleiders en twee staanders. De staanders monteren we in het beton, waardoor de constructie goed bestand is tegen wind van onderaf.

De overkapping kan geleverd worden met een telescoopstaander. Deze kan aan één zijde heel eenvoudig met een slinger omlaag gedraaid worden waardoor regenwater gemakkelijk wordt afgevoerd. De staanders monteren we m.b.v. beton in het terras. Nog meer sfeer en comfort creëer je door je terras te voorzien van heaters en LED-verlichting.

Accessoires
Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Onze Horeca Overkapping PLZ kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.