fbpx

Comfort
Hebben je gasten last van de wind en van de regen op je terras? Waait het op jouw terras gemiddeld wat harder dan normaal omdat je bijvoorbeeld langs een open plein zit met je horecabedrijf of aan de kust? Wil jij ook bij wat hardere wind je gasten toch een overkapt terras bieden, dan is onze Horeca Overkapping PTX een oplossing voor je.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de overkapping en de mogelijkheid om een tekst en logo op de overkapping aan te brengen, is onze Horeca Overkapping PTX ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze Horeca Overkapping PTX
Ons systeem Horeca Overkapping PTX is een prachtig overkappingsysteem. Deze overkapping kan worden geleverd in een (maximale) afmeting van 700 cm breed met een uitval van 650 cm uit één deel. De Horeca Overkapping PTX is uiteraard koppelbaar voor bredere terrassen.

De Horeca Overkapping PTX is opgebouwd uit een cassette, doekgeleiders en twee staanders. De staanders monteren we m.b.v. beton in het terras. Nog meer sfeer en comfort creëer je door je terras te voorzien van heaters en LED-verlichting.

Accessoires

Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Onze Horeca Overkapping PTX kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.