fbpx

Comfort
Wil je een groot deel van je vrijstaande terras overkappen met één overkapping? Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Zoek je een overkapping die vrij gemonteerd kan worden op het terras? Onze Vrijstaande Horeca Overkapping is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de overkapping en de mogelijkheid om een tekst en logo op de overkapping aan te brengen is onze Vrijstaande Horeca Overkapping ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze Vrijstaande Horeca Overkapping
Onze Vrijstaande Horeca Overkapping is een perfecte oplossing als een overkapping of zonwering niet aan de gevel bevestigd kan worden. We monteren dan een stalen constructie op je terras en monteren aan één of aan beide zijden de zonwering(en) (Model TMD) of de overkapping(en) PLZ of PTX met de ruggen tegen elkaar.

Accessoires

Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Onze Vrijstaande Horeca Overkapping kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.