fbpx
Welkom op onze horeca parasol pagina.
Wat voor parasol zoek je voor jouw horeca terras? Wij leveren grote en kleine professionele parasols voor elk horeca terras. Hierdoor hebben we altijd een parasol die past bij jouw wensen. 
Vragen voordat je een parasol koopt 
Voordat je een parasol koopt vraag je je af welke model parasol het beste past op jouw terras. Vragen die daarbij helpen zijn: blijft de parasol 's avonds buiten staan of moet de parasol 's avonds naar binnen? En blijft de parasol de hele dag open of gaat de parasol een aantal malen per dag open en dicht? Wil je de parasol laten voorzien van heaters en verlichting? Welke parasols zijn windvast of stormbestendig? Wat is je budget? We helpen je graag verder. Wij leveren grote en kleine professionele parasols voor elk horeca terras. In dit artikel lees je meer over het kopen van een horecaparasol voor jouw terras.

Grote horeca parasols
Onze horeca parasol TFH, TFL en TRE zijn de grotere parasols in ons assortiment. Daarom kunnen deze parasols ‘s avonds niet naar binnen. De TFH en de TFL modellen zijn zeer robuust. En ze hebben een mooie geïntegreerde oplossing voor heaters. XXL parasols zijn ook leverbaar in grotere maten dan 5 x 5 meter. Ook een mooie degelijke grotere parasol is ons windvaste model TRE. De maximale maat van de TRE is 5 x 5 meter.

Grote horeca parasols

Onze horeca parasol TFH, TFL en TRE zijn de grotere parasols in ons assortiment. Daarom kunnen deze parasols 's avonds niet naar binnen. De TFH en de TFL modellen zijn zeer robuust. En ze hebben een mooie geïntegreerde oplossing voor heaters. XXL parasols zijn ook leverbaar in grotere maten dan 5 x 5 meter. Ook een mooie degelijke grotere parasol is ons windvaste model TRE. De maximale maat van de TRE is 5 x 5 meter.

Een mooie parasol voor je horeca terras is parasol Model XXL TFH is een grote stevige horeca parasol die kan worden voorzien van heaters en verlichting
Ben je op zoek naar een professionele XXL overkapping voor jouw horeca terras? Dan is onze XXL TFH parasol jouw oplossing. 8 Meter rond is de grootste maat voor dit type parasol. In kleinere maten is deze parasol verkrijgbaar vanaf 3 x 3 meter waardoor deze parasol op bijna elk terras toepasbaar is. De TFH is door z’n robuuste constructie absoluut stormvast. En deze parasol is ook leverbaar met geïntegreerde verlichting en heaters. De TFH kunnen we leveren in een ronde, in een vierkante en in een rechthoekige vorm. Als je de parasol wil openen en sluiten kunnen je gasten gewoon blijven zitten. De TFH parasol wordt bediend door middel van een slinger. Bedrukking op deze parasol is ook mogelijk op de volanten of bovenop het doek.
Parasol Model XXL TFL is een grote horeca parasol die kan worden voorzien van heaters en verlichting
De grootste parasol die we verkopen in Nederland is ons model TFL. In de maten vanaf 6,5 x 6,5 meter vierkant t/m 10 meter rond leveren we deze grote parasol. De maximale rechthoekige maat van deze parasol is 7 x 8 meter. Hierdoor is deze parasol een professionele XXL overkapping voor jouw horeca terras. Net als de TFH leveren we ook deze grote parasol in een ronde vorm, in een vierkante vorm en in rechthoekige maten. Natuurlijk rust je deze parasol ook uit met geïntegreerde verlichting en heaters waardoor het comfort voor je gasten toeneemt. Het is wel belangrijk dat bij het openen en sluiten van de parasol het terras vrij moet zijn omdat de baleinen van deze parasol laag sluiten. Met behulp van een slinger kun je de TFL bedienen. Deze XXL parasol kun je ook laten voorzien van een bedrukking
Mooi product voor jouw horeca terras is parasol Model TRE is een grote horeca parasol met een perfecte prijs kwaliteit verhouding
De TRE horeca parasol is leverbaar in een ronde, een vierkante en in een rechthoekig vorm. We leveren onze TRE vanaf 3,5 meter rond en tot 5 x 5 meter in het vierkant. De grootste rechthoekige maat voor de TRE is 4 x 5 meter. Bij het openen en sluiten van deze parasol blijven je gasten gewoon zitten. Wil je je parasol laten voorzien van een bedrukking op de parasol zelf of op de volanten van de parasol? Ook dat kan uiteraard bij de TRE. De TRE kunnen we leveren met geïntegreerde elektra voor heaters en verlichting. Let op: de TRE kan alleen worden gesloten als de heaters uit de parasol gehaald zijn. Kortom de TRE is een perfecte parasol voor een horeca terras. Zeker omdat de TRE wordt bediend met een schuif/ grendel bediening waardoor deze parasol heel snel open en dicht kan.

Minder grote horeca parasols

Grote en kleinere professionele parasols voor elk horeca terras hebben we in ons assortiment. Onze modellen TNZ, TBL en Model Budget zijn de kleinere en lichtere parasols die we leveren. Model TNZ is een mooi alternatief als de TRE buiten het budget valt. De modellen TBL en Budget zijn niet zo zwaar en kunnen daarom ‘s avonds eenvoudig naar binnen worden gehaald.

 

Minder grote horeca parasols

Grote en kleinere professionele parasols voor elk horeca terras hebben we in ons assortiment. Onze modellen TNZ, TBL en Model Budget zijn de kleinere en lichtere parasols die we leveren. Model TNZ is een mooi alternatief als de TRE buiten het budget valt. De modellen TBL en Budget zijn niet zo zwaar en kunnen daarom 's avonds eenvoudig naar binnen worden gehaald.

Een mooie parasol voor jouw horeca terras is parasol model TNZ is een mooie horeca parasol die wat lichter is dan de TNZ
Model TNZ is een perfecte parsol voor je horecaterras als je niet een hele grote overkapping zoekt. Dit is een ideale parasol voor je terras omdat ook bij deze parasol  je gasten gewoon kunnen blijven zitten tijdens het openen en sluiten van je parasol. De TNZ parasol is goedkoper dan de TRE en leverbaar t/m 4 x 4 meter vierkant (of 3 x 4 meter rechthoekig of 5 meter rond) waardoor deze parasol wellicht net wat makkelijker binnen je budget past. De bediening is wel hetzelfde als de TRE. Dus ook de TNZ kan door middel van de praktische schuif/ grendelbediening snel open en dicht. Deze terras parasol is daardoor zeer geschikt voor professioneel gebruik in de horeca.
Een mooie parasol voor je horeca terras is model TBL is een horeca parasol die 's avonds ook naar binnen kan.
Zoek je een kleinere parasol voor je horeca terras? De horeca parasol TBL is dan jouw oplossing. De TBL is een professionele parasol die wordt bediend met een touw en katrol. We leveren deze parasol tot 3 meter rond waardoor je een mooi deel van je terras kan overkappen. Omdat deze parasol niet zo zwaar is kan je je parasol ‘s avonds eenvoudig naar binnen halen indien je dat zou willen.
Parasol model Budget is horeca parasol die 's avonds naar binnen kan
Onze Parasol Model Budget  leveren we met katrolbediening en een budget doek. De budget parasol is een goedkopere parasol in ons assortiment. Deze parasol is verkrijgbaar in o.a. zwart, wit, blauw en antraciet. De Budget parasol wordt ook bediend met een touw/ katrol waardoor de parasol snel open en dicht kan.

Zweefparasols
Onze zweefparasols PT en TMX zijn de parasols uit ons assortiment met een mast aan de zijkant.

Zweefparasols

Onze zweefparasols PT en TMX zijn de parasols uit ons assortiment met een mast aan de zijkant.

Zweefparasol Model PT is een horeca parasol waarbij 1, 2, 3 of 4 parasols aan 1 paal worden opgehangen. Mooie voor op jouw horeca terras


De PT is de kleinere zweefparasol uit ons assortiment. Let op: je gasten en je meubilair moeten opzij bij het openen en sluiten van deze parasol. De parasol wordt bediend met een draaiknop om de parasol aan de mast te borgen. Aan de mast kunnen 1, 2, 3 of 4 parasols worden opgehangen. Dit is een hele mooie degelijke en gebruiksvriendelijke parasol. De maximale maat is (4 x) 3 x 3 meter vierkant.

Zweefparasol TMX is een vrijstaande horeca zweefparasol met de mast uit het midden op je horeca terras staat
Onze zweefparasol TMX leveren we  t/m 4 x 4 meter vierkant of 3 x 4 meter rechthoekig. Een prachtige horeca overkapping waarbij de mast van de parasol niet midden op je terras staat. Deze parasol kan wel worden voorzien van verlichting maar niet van heaters. Met behulp van een slinger wordt deze parasol open en dicht gedraaid.
Parasoldoeken

Onze parasols voorzien we van doeken in acryl of in polyester. De acryl doeken worden gemaakt door Dickson. We gebruiken voor onze parasols de Uni Orchestra collectie. De doeken zijn geïmpregneerd waardoor ze geen water doorlaten en waardoor ze vuil afstotend zijn. Tijdens de winter kunnen we de parasols voor je opslaan en ook de doeken reinigen en opnieuw impregneren waardoor je parasols in het voorjaar weer schoon en waterdicht op je terras staan. In de eerste plaats is dit goed voor de levensduur van je parasols. Ten tweede draagt dit bij aan de juiste uitstraling van je zaak waardoor je meer gasten zal aantrekken.

Montage van je parasol

Parasols kunnen we op verschillende manieren op je terras monteren. Het mooiste is om een parasol in te storten in beton. Deze inground methode voorkomt een grote onhandige parasolvoet op je terras. Maar soms kan het niet anders. Bijvoorbeeld omdat een inground montage niet mag van de gemeente. We kunnen je daarom ook helpen met tegelvoeten. Zelfs voor de XXL modellen. Wij leveren horeca parasols voor elk terras. De parasol installeren we op de manier die het beste past bij jouw wensen. De lichtere parasols kunnen we monteren met inground bajonetvoet. De parasols heeft dan een inground voet maar kan 's avonds wel naar binnen.

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Gevolgen van Corona
Het Coronavirus heeft onze mooie horecabranche gigantisch getroffen. We horen dagelijks veel verhalen. Hele trieste, maar gelukkig ook hele mooie. Ondernemers zijn creatieve mensen. En horecaondernemers zijn volgens ons nog creatiever dan de gemiddelde ondernemer. Misschien heeft dat te maken met het feit dat horecaondernemers in een positieve branche werken. En branche van blijde mensen, van verwend worden, van een avond uit zijn, van lekker eten en drinken. Een branche van genieten. Horeca ondernemers kennen de kunst van het leven. En laten zich niet de moed in de schoenen zakken. We zien gelukkig heel veel nieuwe initiatieven, ideeën, mogelijkheden, etc. Groot respect voor deze echte ondernemers! Blijf gezond. Groeten, Team Horeca Image. P.s. ook wij moeten creatief zijn en onze bakens deels verleggen. Binnen onze mooie horecabranche kijken we vooruit. Wat zijn de gevolgen voor de horeca van de “anderhalve-meter-economie”? Kunnen we straks weer normaal naar een café of restaurant of moeten er zaken structureel worden aangepast. We hebben vast nagedacht hierover en aantal opties uitgewerkt. Kijk voor meer informatie op onze pagina van scheidingswanden. Inmiddels hebben we een Corona assortiment samengesteld waarmee we een grote doelgroep van dienst kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.coronaspatscherm.nl In 2021 wilden we onze particuliere tak gaan lanceren. Dat halen we naar voren toe zodat we nog dit jaar daarmee actief kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.gardenimage.nl
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp