fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Zoek je een niet al te zware parasol die ’s avonds eventueel ook naar binnen gebracht kan worden? Zoek je een parasol die snel geleverd kan worden? Onze Budget Horeca Parasol is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de parasol en de mogelijkheid om een tekst en logo op de parasol aan te brengen is onze Budget Horeca Parasol ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze Budget Horeca Parasol
We leveren onze Budget Horeca Parasol met een enkele mast (Ø 50 mm). De Budget Horeca Parasol wordt bediend met een touw/ katrol.

We leveren het frame van onze Budget Horeca Parasol standaard met een frame in grijs. Het doek van de parasol leveren we in waterdicht acryl. De Budget Horeca Parasol is leverbaar zonder volants.

De Budget Horeca Parasol monteren we meestal met een in beton gestorte voet. Maar deze parasol kan ook worden gemonteerd op een tegelvoet.