fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Zoek je een parasol die open en dicht moet kunnen terwijl je gasten op je terras zitten? Onze Horeca Parasol TNZ is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de parasol en de mogelijkheid om een tekst en logo op de parasol aan te brengen is onze Horeca Parasol TNZ ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze Horeca Parasol TNZ
We leveren onze TNZ met een telescopische mast (Ø 60 mm), waardoor je gasten en meubilair niet opzij hoeven bij het openen van de parasol. De parasol wordt bediend met een schuif-grendel-bediening.

We leveren het frame van onze Horeca Parasol TNZ standaard met een frame in wit, maar andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Het doek van de parasol leveren we in waterdicht acryl. De TNZ is leverbaar met en zonder volants.

De Horeca Parasol TNZ monteren we meestal met een in beton gestorte voet. Maar deze parasol kan ook worden gemonteerd op een tegelvoet.

Accessoires

Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Onze Horeca Parasol TNZ kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.