fbpx

Comfort
Wil je een groot deel van je terras overkappen met één parasol? Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Zoek je een parasol die open en dicht moet kunnen terwijl je gasten op je terras zitten? Heb je een zeer robuuste parasol nodig? Onze XXL Horeca Parasol TFH is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de parasol en de mogelijkheid om een tekst en logo op de parasol aan te brengen is onze XXL Horeca Parasol TFH ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze XXL Horeca Parasol TFH
We leveren onze XXL TFH met een telescopische mast (Ø10,6 mm) waardoor je gasten en meubilair niet opzij hoeven bij het openen van de parasol. De parasol wordt bediend met een slingersysteem.

We leveren het frame van onze Horeca Parasol XXL TFH standaard met een frame in wit, maar andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Het doek van de parasol leveren we in waterdicht acryl. De XXL TFH is leverbaar met en zonder volants. Het doek van de parasol kan worden voorzien van een tekst en/of logo in één of meerdere kleuren. De XXL Horeca Parasol TFH monteren we meestal met een in beton gestorte voet. Maar deze parasol kan ook worden gemonteerd op een tegelvoet.

Afmetingen
Onze parasol model XXL TFH kunnen we leveren in ronde, vierkante of rechthoekige modellen.

Rond: 5 meter, 6 meter, 6,5 meter, 7 meter en 8 meter rond
Vierkant: 4,5 x 4,5 meter, 5 x 5 meter, 6 x 6 meter
Rechthoekig: 3,5 x 5 meter, 4 x 5 meter, 4 x 6 meter, 4 x 7 meter, 4 x 7,5 meter, 5 x 6 meter, 5 x 7 meter en 5,5 x 6 meter

Accessoires
Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Onze XXL Horeca Parasol TFH kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.