fbpx

Comfort
Wil je een groot deel van je terras overkappen met één parasol? Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Zoek je een parasol die open en dicht moet kunnen terwijl je gasten op je terras zitten? Heb je een zeer robuuste parasol nodig? Onze XXL Horeca Parasol TFH is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de parasol en de mogelijkheid om een tekst en logo op de parasol aan te brengen is onze XXL Horeca Parasol TFH ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze XXL Horeca Parasol TFH
We leveren onze XXL TFH met een telescopische mast (Ø10,6 mm) waardoor je gasten en meubilair niet opzij hoeven bij het openen van de parasol. De parasol wordt bediend met een slingersysteem.

We leveren het frame van onze Horeca Parasol XXL TFH standaard met een frame in wit, maar andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Het doek van de parasol leveren we in waterdicht acryl. De XXL TFH is leverbaar met en zonder volants. Het doek van de parasol kan worden voorzien van een tekst en/of logo in één of meerdere kleuren. De XXL Horeca Parasol TFH monteren we meestal met een in beton gestorte voet. Maar deze parasol kan ook worden gemonteerd op een tegelvoet.

Afmetingen
Onze parasol model XXL TFH kunnen we leveren in ronde, vierkante of rechthoekige modellen.

Rond: 5 meter, 6 meter, 6,5 meter, 7 meter en 8 meter rond
Vierkant: 4,5 x 4,5 meter, 5 x 5 meter, 6 x 6 meter
Rechthoekig: 3,5 x 5 meter, 4 x 5 meter, 4 x 6 meter, 4 x 7 meter, 4 x 7,5 meter, 5 x 6 meter, 5 x 7 meter en 5,5 x 6 meter

Accessoires
Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Onze XXL Horeca Parasol TFH kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Gevolgen van Corona
Het Coronavirus heeft onze mooie horecabranche gigantisch getroffen. We horen dagelijks veel verhalen. Hele trieste, maar gelukkig ook hele mooie. Ondernemers zijn creatieve mensen. En horecaondernemers zijn volgens ons nog creatiever dan de gemiddelde ondernemer. Misschien heeft dat te maken met het feit dat horecaondernemers in een positieve branche werken. En branche van blijde mensen, van verwend worden, van een avond uit zijn, van lekker eten en drinken. Een branche van genieten. Horeca ondernemers kennen de kunst van het leven. En laten zich niet de moed in de schoenen zakken. We zien gelukkig heel veel nieuwe initiatieven, ideeën, mogelijkheden, etc. Groot respect voor deze echte ondernemers! Blijf gezond. Groeten, Team Horeca Image. P.s. ook wij moeten creatief zijn en onze bakens deels verleggen. Binnen onze mooie horecabranche kijken we vooruit. Wat zijn de gevolgen voor de horeca van de “anderhalve-meter-economie”? Kunnen we straks weer normaal naar een café of restaurant of moeten er zaken structureel worden aangepast. We hebben vast nagedacht hierover en aantal opties uitgewerkt. Kijk voor meer informatie op onze pagina van scheidingswanden. Inmiddels hebben we een Corona assortiment samengesteld waarmee we een grote doelgroep van dienst kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.coronaspatscherm.nl In 2021 wilden we onze particuliere tak gaan lanceren. Dat halen we naar voren toe zodat we nog dit jaar daarmee actief kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.gardenimage.nl
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp