fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar een heel grote parasol? Bijvoorbeeld 8, 9 of 10 meter rond? Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Heb je een zeer robuuste parasol nodig? Onze XXL Horeca Parasol TFL is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de parasol en de mogelijkheid om een tekst en logo op de parasol aan te brengen is onze XXL Horeca Parasol TFL ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze XXL Horeca Parasol TFL
Door de grote maat (en de lengte van de baleinen) sluit de parasol met de baleinen laag tegen de grond. Bij het openen en sluiten van de parasol moet je terras vrij zijn van meubilair. De parasol wordt bediend met een slingersysteem.

We leveren het frame van onze Horeca Parasol XXL TFL standaard met een frame in wit maar andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Het doek van de parasol leveren we in waterdicht acryl. De XXL TFL is leverbaar met en zonder volants.

Het doek van de parasol kan worden voorzien van een tekst en/of logo in één of meerdere kleuren.

De XXL Horeca Parasol TFL monteren we meestal met een in beton gestorte voet. Maar deze parasol kan ook worden gemonteerd op een tegelvoet.

Afmetingen

Onze parasol model XXL TFL kunnen we leveren in ronde, vierkante of rechthoekige modellen.

Rond: 9 meter en 10 meter
Vierkant: 6,5 x 6,5 meter, 7 x 7 meter, 7,5 x 7,5 meter
Rechthoekig: 4,5 x 5,5 meter, 4,5 x 6,5 meter, 4,5 x 8 meter, 5 x 8 meter, 5 x 8,5 meter, 5 x 9 meter, 5,5 x 7,5 meter, 6 x 7 meter, 6 x 8 meter en 7 x 8 meter

Accessoires

Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Onze XXL Horeca Parasol TFL kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.