fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Zoek je een parasol waarbij de mast van de parasol naast de parasol staat waardoor de ruimte onder de parasol vrij is? Je opent en sluit de parasol altijd op een vrij terras? Onze Horeca Zweef Parasol PT is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de parasol en de mogelijkheid om een tekst en logo op de parasol aan te brengen is onze Horeca Zweef Parasol PT ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze Horeca Zweef Parasol PT
We leveren onze Zweefparasol PT met een mast waaraan 1, 2, 3 of 4 parasols bevestigd kunnen worden. De parasol wordt bediend met een schuif-draaiknop-bediening.

We leveren het frame van onze Horeca Zweef Parasol PT standaard met een frame in grijs, maar andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Het doek van de parasol leveren we in waterdicht acryl. De Zweef Parasol PT  is leverbaar met en zonder volants.

Het doek van de parasol kan worden voorzien van een tekst en/of logo in één of meerdere kleuren.

De Horeca Zweef Parasol PT monteren we meestal met een in beton gestorte voet. Maar deze parasol kan ook worden gemonteerd op een tegelvoet.

Accessoires

Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Onze Horeca Parasol TRE kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.