fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Zoek je een parasol waarbij de mast van de parasol naast de parasol staat waardoor de ruimte onder de parasol vrij is? Onze Horeca Zweef Parasol TMX is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van de parasol en de mogelijkheid om een tekst en logo op de parasol aan te brengen is onze Horeca Parasol TMX ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze  Horeca Zweef Parasol TMX
We leveren onze Zweef Parasol TMX met een mast van 110 x 140 mm. De Horeca Zweef Parasol TMX wordt bediend met een slingersysteem.

We leveren het frame van onze Horeca Zweef Parasol TMX standaard met een frame in wit, maar andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Het doek van de parasol leveren we in waterdicht acryl. De Zweef Parasol TMX is leverbaar met en zonder volants.

Het doek van de parasol kan worden voorzien van een tekst en/of logo in één of meerdere kleuren.

De Horeca Zweef Parasol TMX monteren we meestal met een in beton gestorte voet. Maar deze parasol kan ook worden gemonteerd op een tegelvoet.