fbpx

Welkom op onze horeca windschermen pagina.
Een horeca windscherm/ terrasschot mag op geen enkel horeca terras ontbreken. En heb je een windscherm voor je horeca terras nodig? Of wil je je bestaande windschermen-opstelling uitbreiden? Wij helpen je graag met de bekende Nederlandse horeca windschermen/ terrasschotten. We leveren 8 standaard windscherm/ terrasschot modellen. Daarnaast maken we terrasschotten van hout en leveren we  windschermen speciaal op maat gemaakt. Elk windscherm/ terrasschot kunnen we voorzien van reclame op de ruiten of op de onderpanelen. Wij helpen je graag van ontwerp tot en met montage van de windschermen op je terras.

Waar kunnen we je mee helpen.

Wat zoek je precies? Wat voor horeca windschermen heb je nodig op je terras? Of misschien wil je je bestaande windschermen-opstelling uitbreiden? Mogelijk heb je schade door storm of vandalisme? Moeten er reparaties worden uitgevoerd? We helpen je graag.

Ruim 20 jaar ervaring.

De bekende Nederlandse horeca windschermen worden geleverd door Horeca Image. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Al vele kilometers horeca windscherm/ terrasschot hebben we gemonteerd op de Nederlands horecaterrassen. We leveren onze terrasschotten in heel Nederland.
Horeca Image windscherm model A is een mooi windscherm voor jouw horeca terras

Wat voor model windscherm zoek je voor je terras? Een terrasschot dat we veel verkopen is model A. Dit windscherm is door zijn bovendorpel mooi stevig. De ramen zijn van veiligheidsglas en het onderpaneel kunnen we leveren in alu, trespa of veiligheidsglas. Wil je een verrijdbaar terrasscherm? Dan is dit model zeker een goede keuze. Windscherm Model A is leverbaar in de standaard breedtes van 69, 102, 133 en 197 cm. Dit windscherm is 150 cm hoog.  Achter dit horeca windscherm/ terrasschot zitten je gasten heerlijk op je terras.

Horeca Image windscherm model B is een mooi windscherm voor jouw horeca terras

Als je je gasten nog meer uit de wind wel halen, dan zorgt model B voor heel veel comfort. Wil een windscherm van 200 cm hoog dan is Windscherm Model B jouw oplossing. De ramen zijn van veiligheidsglas en het onderpaneel kunnen we leveren in alu, trespa of veiligheidsglas. Model B is leverbaar in de standaard breedtes van 69, 102, 133 en 197 cm. Model B hoogte is 200 cm hoog. Voor een aantal klanten hebben we de bovenste panelen van dit windscherm klapbaar gemaakt. Dat is mooie oplossing als je op zonnig dag juist een beetje wind over je terras wil laten waaien.

Horeca Image windscherm model DA is een mooi windscherm voor jouw horeca terras

De Amstel Brouwerij zette dit windscherm vroeger in bij haar klanten. Wij leveren dit model tegeNwoordig nog steeds zodat je je bestaande terrasschotten-opstelling kan uitbreiden of aanpassen. Natuurlijk kun je ook een heel nieuw terras ermee inrichten. Grijs getinte ramen zijn maken dit Windscherm model DA zo herkenbaar. Onderpanelen voor dit windscherm kunnen we leveren in gecoat aluminium of trespa. De standaard breedtes zijn 101,5 en 198 cm. De hoogte van model DA is 145 cm. Tip: heb je oude terrasschotten staan in dit model? Dan kunnen we de ruiten hergebruiken in nieuwe frames ook.

Horeca Image windscherm model DH is een mooi windscherm voor jouw horeca terras

Het vroegere windscherm van de Heineken Brouwerij zag er zo uit (op het onderpaneel na uiteraard). Nog steeds is dit model bij ons verkrijgbaar de voor de horeca. Dit is een prachtig terrasscherm met groen getinte ruiten. Het frame is van aluminium en de onderpanelen kunnen we leveren in trespa of in aluminium. In breedtes van 106 en 207 cm is Windscherm model DH leverbaar. De hoogte van dit windscherm is 145 cm. Als je nog oude Heineken terrasschotten hebt staan dan kunnen we de ruiten eventueel overzetten in nieuwe schotten model DH.

Horeca Image windscherm model DF is een mooi windscherm voor jouw horeca terras

Een model wat we veel verkopen ook is model DH: een prachtig windscherm voor je horeca terras. De Breedtes van Windscherm Model DF zijn 53, 123, 101 en 108 cm (allemaal met één ruit) en 198, 211 en 241 cm (met twee ruiten). 165 cm Is de hoogte van dit model. Omdat we dit scherm leveren in verschillende breedtes kunnen we bijna elke maat op je terras creëren. Het frame van model DF is van aluminium en onderpanelen kunnen we leveren in veiligheidsglas, trespa of aluminium.

Horeca Image windscherm model CT is een mooi windscherm voor jouw horeca terras

Zoek je een mooi nostalgisch terrasschot? Windscherm Model CT is dan een model wat goed bij jouw bedrijf kan passen. Toogramen zijn het handelskenmerk van de scherm. 150 cm is de hoogte. Standaardbreedtes van dit nostalgische windscherm zijn 69, 133 en 197 cm (respectievelijk 1, 2 en 3 ruiten). Dit is prachtig klassiek windscherm voor je horeca terras! We bouwen dit scherm van aluminium frames en de onderpanelen. Of we kunnen de onderpanelen van trespa of veiligheidsglas.

Horeca Image windscherm model CR is een mooi windscherm voor jouw horeca terras

Een terrassafscheiding van 150 cm hoog in speelse breedtematen van 69, 133 en 197 cm breed (respectievelijk 1, 2 en 3 ruiten). Het voordeel van deze maten is dat we bijna elke afstand op je terras kunnen creëren. De ruiten van Windscherm Model CR zijn van veiligheidsglas. Het model ruit is recht aan de bovenzijde met afgeschuinde hoeken. Uit trespa, aluminium of veiligheidsglas leveren we de onderpanelen van dit windscherm. 

Horeca Image windscherm model H is een mooi windscherm voor jouw horeca terras

Windscherm Model H is een strak modern windscherm. Het is leverbaar in de breedtes 69, 102, 133 en 197 cm. Deze mooie terrasafscheiding is 150 cm hoog. Op de foto zijn alle panelen van glas maar het onderste paneel kan ook dicht worden geleverd (trespa of aluminium). Model H is een horeca windscherm/ terrasschot wat jouw terras heerlijk comfortabel maakt en wat zorgt voor een prachtige strakke en moderne uitstraling.

Horeca Image windscherm model Hout is een mooi windscherm voor jouw horeca terras

We leveren verschillende houten windschermen. In zwart kunnen we de windschermen onderhoudsvrij leveren. Maar de schermen zijn ook in andere houtsoorten en kleuren leverbaar. Windscherm model Hout geeft je terras een prachtige klassieke uitstraling die je gasten zeker zullen waarderen.

Horeca Image windscherm model Op Maat is mooi windscherm voor jouw horeca terras

Naast onze standaard modellen windschermen kunnen we ook maatwerk leveren op je terras: Windscherm Model Op Maat. Zowel in hoogtes als breedtes van de schermen, maar ook in materiaal gebruik en kleurstellingen. Windschermen op maat verkopen we als ondernemers een uitstraling zoeken die afwijkt van onze bestaande modellen. Maar we maken schotten ook op maat als we door de afmetingen van je terras niet goed uitkomen met onze standaard maten.

Horeca Image windscherm model Schuine Bovenkant is mooi product voor jouw horeca terras

Windscherm Model Schuine Bovenkant is de oplossing als je je terras aan de zijkant van je zonwering dicht wilt hebben. De schuine kant laten we gelijk lopen met je zonnescherm of andere overkapping. Zodra dit windscherm gemonteerd is en je zonwering is open dan heb je echt comfortabele buitenruimte. Zeker als je dat nog combineert met heaters zitten je gasten heerlijk comfortabel. Daarnaast ziet het er prachtig verzorgd uit.

Horeca Image windscherm reparaties

Is je terrasschot kapot dan helpen we je graag om deze zo snel mogelijk weer te repareren. We kunnen het glas vervangen en de onderpanelen vervangen.

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Gevolgen van Corona
Het Coronavirus heeft onze mooie horecabranche gigantisch getroffen. We horen dagelijks veel verhalen. Hele trieste, maar gelukkig ook hele mooie. Ondernemers zijn creatieve mensen. En horecaondernemers zijn volgens ons nog creatiever dan de gemiddelde ondernemer. Misschien heeft dat te maken met het feit dat horecaondernemers in een positieve branche werken. En branche van blijde mensen, van verwend worden, van een avond uit zijn, van lekker eten en drinken. Een branche van genieten. Horeca ondernemers kennen de kunst van het leven. En laten zich niet de moed in de schoenen zakken. We zien gelukkig heel veel nieuwe initiatieven, ideeën, mogelijkheden, etc. Groot respect voor deze echte ondernemers! Blijf gezond. Groeten, Team Horeca Image. P.s. ook wij moeten creatief zijn en onze bakens deels verleggen. Binnen onze mooie horecabranche kijken we vooruit. Wat zijn de gevolgen voor de horeca van de “anderhalve-meter-economie”? Kunnen we straks weer normaal naar een café of restaurant of moeten er zaken structureel worden aangepast. We hebben vast nagedacht hierover en aantal opties uitgewerkt. Kijk voor meer informatie op onze pagina van scheidingswanden. Inmiddels hebben we een Corona assortiment samengesteld waarmee we een grote doelgroep van dienst kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.coronaspatscherm.nl In 2021 wilden we onze particuliere tak gaan lanceren. Dat halen we naar voren toe zodat we nog dit jaar daarmee actief kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.gardenimage.nl
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp