fbpx

Comfort
Wil je je gasten meer comfort te bieden op jouw horecaterras? Bescherm je jouw gasten al goed genoeg tegen de wind op jouw terras? Of wil je juist accentueren waar jouw terras begint of eindigt? Zoek je een mooi horeca windscherm/ terrasschot met een stevige constructie? Ons Windscherm Model A is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van dit terrasscherm en de mogelijkheid om een tekst en logo op het windscherm aan te brengen is ons Windscherm Model A ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten? Wij zorgen ervoor dat jouw terras de juiste uitstraling krijgt.

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over Horeca Windscherm Model A
Het frame van ons Horeca Windscherm Model A wordt geproduceerd uit aluminium en gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Het onderpaneel leveren we in trespa, aluminium of veiligheidsglas (opaal of helder). Het bovenpaneel is van glashelder veiligheidsglas. De hoogte van Model A is 150 cm. De standaardbreedtes zijn 69, 102, 133 en 197 cm. Afwijkende maten zijn mogelijk.

Combineer
Om meer omzet te scoren op jouw horeca terras kun je ons Windscherm Model A combineren met een bestaande of een nieuwe horeca overkapping, horeca parasols, horeca zonwering, horeca markiezen en heaters