fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Bescherm je jouw gasten tegen de wind op jouw terras? Of wil je juist accentueren waar jouw terras begint of eindigt? Zoek je een terrasscherm van 200 cm hoog? Ons Windscherm Model B is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van het windscherm en de mogelijkheid om een tekst en logo op het windscherm aan te brengen is ons Windscherm Model B ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over Horeca Windscherm Model B
Het frame van ons Model Windscherm Model B wordt geproduceerd uit aluminium en gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Het onderpaneel leveren we in trespa, aluminium of veiligheidsglas (opaal of helder). Het tussenpaneel en bovenpaneel is van glashelder veiligheidsglas. De hoogte van Model B is 200 cm. De standaardbreedtes van dit terrasscherm zijn 69, 102, 133 en 197 cm. Zoek je een windscherm op maat dan is model B misschien wel jouw oplossing. We kunnen behalve onze standaard breedtes dit windscherm ook leveren in maat die precies uitkomt op jouw terras. Het bovenste paneel van dit terrasscherm kunnen we eventueel klapbaar uitvoeren. 

Combineer
Wil je meer omzet scoren op jouw horecaterras? We helpen je graag om ons aluminium Windscherm model B te combineren met nieuwe of bestaande terras parasols, terras heatershoreca zonwering, horeca markiezen of een horeca overkapping. Ons Windscherm Model B kun je ook combineren met onze horeca banken.