fbpx

Comfort
Zitten jouw gasten beschermd tegen de wind op jouw horecaterras? Wil jij je gasten meer comfort bieden op jouw terras? Of wil je juist een terrasafscheiding tussen jouw horecaterras en je buren of de openbare ruimte? Ons Windscherm Model CT is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Model CT draagt jouw identiteit uit door de combinatie van kleuren en de mogelijkheid om je reclame aan te brengen op dit terrasschot. Wat wil je met je horecabedrijf uitstralen? We helpen je graag om windscherm model CT te stylen in de stijl die past bij wat jij wil uitstralen met je café, restaurant, hotel  of fastfoodbedrijf.

Omzet
Tevreden gasten zorgen voor meer omzet. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat je je huisstijl consistent uitdraagt. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw terras vol zit met tevreden gasten en dat jij de investering in je horeca terras snel terugverdiend.

Meer over Horeca Windscherm Model CT
Het frame van ons Horeca Windscherm Model CT wordt geproduceerd uit aluminium en gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Het onderpaneel leveren we in trespa, aluminium of veiligheidsglas (opaal of helder). De ruiten leveren we in helder veiligheidsglas. De hoogte van Model CT is 150 cm. De standaardbreedtes zijn 69, 133 en 197 cm (respectievelijk 1, 2 en 3 ruiten).

Combineer
Wil je meer omzet scoren op jouw horecaterras? We helpen je graag om ons terrasscherm model CT op jouw terras te combineren met nieuwe of bestaande terras heatershoreca zonwering, horeca markiezenhoreca overkapping en terras parasols.

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Bescherm je jouw gasten tegen de wind op jouw terras? Of wil je juist accentueren waar jouw terras begint of eindigt? Zoek je een terrasscherm van 200 cm hoog? Ons Windscherm Model B is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van het windscherm en de mogelijkheid om een tekst en logo op het windscherm aan te brengen is ons Windscherm Model B ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over Horeca Windscherm Model B
Het frame van ons Model Windscherm Model B wordt geproduceerd uit aluminium en gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Het onderpaneel leveren we in trespa, aluminium of veiligheidsglas (opaal of helder). Het tussenpaneel en bovenpaneel is van glashelder veiligheidsglas. De hoogte van Model B is 200 cm. De standaardbreedtes van dit terrasscherm zijn 69, 102, 133 en 197 cm. Zoek je een windscherm op maat dan is model B misschien wel jouw oplossing. We kunnen behalve onze standaard breedtes dit windscherm ook leveren in maat die precies uitkomt op jouw terras. 

Combineer
Wil je meer omzet scoren op jouw horecaterras? We helpen je graag om ons aluminium Windscherm model B te combineren met nieuwe of bestaande terras parasols, terras heatershoreca zonwering, horeca markiezen of een horeca overkapping. Ons Windscherm Model B kun je ook combineren met onze horeca banken.