fbpx

Comfort
Zitten jouw gasten beschermd tegen de wind op jouw horecaterras? Wil jij je gasten meer comfort bieden op jouw terras? Of wil je juist een terrasafscheiding tussen jouw horecaterras en je buren of de openbare ruimte? Ons Windscherm Model CT is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Model CT draagt jouw identiteit uit door de combinatie van kleuren en de mogelijkheid om je reclame aan te brengen op dit terrasschot. Wat wil je met je horecabedrijf uitstralen? We helpen je graag om windscherm model CT te stylen in de stijl die past bij wat jij wil uitstralen met je café, restaurant, hotel  of fastfoodbedrijf.

Omzet
Tevreden gasten zorgen voor meer omzet. Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat je je huisstijl consistent uitdraagt. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw terras vol zit met tevreden gasten en dat jij de investering in je horeca terras snel terugverdiend.

Meer over Horeca Windscherm Model CT
Het frame van ons Horeca Windscherm Model CT wordt geproduceerd uit aluminium en gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Het onderpaneel leveren we in trespa, aluminium of veiligheidsglas (opaal of helder). De ruiten leveren we in helder veiligheidsglas. De hoogte van Model CT is 150 cm. De standaardbreedtes zijn 69, 133 en 197 cm (respectievelijk 1, 2 en 3 ruiten).

Combineer
Wil je meer omzet scoren op jouw horecaterras? We helpen je graag om ons terrasscherm model CT op jouw terras te combineren met nieuwe of bestaande terras heatershoreca zonwering, horeca markiezenhoreca overkapping en terras parasols.

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp