fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden? Bescherm je jouw gasten tegen de wind op jouw terras? Of wil je juist accentueren waar jouw terras begint of eindigt? Zoek je een windscherm met een mooie nostalgische look? Ons Windscherm Model Hout is dan jouw oplossing.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, het uiterlijk van het windscherm en de mogelijkheid om een tekst en logo op het windscherm aan te brengen is ons Windscherm Model Hout ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een comfortabel horecaterras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over Horeca Windscherm model Hout
Het frame van ons Horeca Windscherm Model Hout wordt geproduceerd uit onderhoudsvrij zwart geïmpregneerd hout. De ruiten leveren we in helder veiligheidsglas. De hoogte van Model Hout is 160 cm. De standaardbreedtes zijn 180 cm. Afwijkende maten zijn mogelijk.