fbpx

Onderzoek je de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden op je terras of wil je je horecazaak meer uitstraling geven? We helpen je graag hiermee. Wij leveren prachtige zonneschermen, markiezen en overkappingen speciaal voor de horeca. In combinatie met onze terrasverwarmingen en windschermen kunnen we van jouw terras een heerlijke comfortabele buitenruimte maken. Wij leveren onze zonneschermen met waterdichte doeken en de frames zijn leverbaar in alle RAL kleuren. Al onze zonweringen hebben een elektrische bediening. Al onze zonneschermen kunnen worden voorzien van een tekst of logo op de volant of op het doek.

We leveren ons Knikarmscherm TMD tot 12 meter uit één stuk met een uitval van 4 meter. Afhankelijk van de breedte en de situatie op jouw terras leveren we het knikarmscherm met 2, 3 of 4 armen.

Je terras overkappen met een schaararmscherm biedt heel veel voordelen. Onze schaararmschermen zijn bijvoorbeeld leverbaar met een uitval van 5 meter. In de constructie zijn deze zonneschermen heel sterk.

We leveren ons uitvalscherm HSL tot 6 meter breed en een uitval van 170 cm. Dit is een prachtig uitvalscherm voor als je terras langs de gevel niet heel diep is.

Onze telescoopschermen zijn leverbaar met een uitval van 5 meter. Ons telescoopscherm is een geschikte zonwering voor de horeca vanwege zijn degelijkheid en betrouwbaarheid.

Horeca markiezen maken jouw horeca terras comfortabel en het zorgt voor een mooi uistraling van jouw horeca zaak

Wij hebben heel veel ervaring met markiezen voor de horeca. Alle markiezen leveren we op maat. De grootste die we geleverd hebben is 12 meter breed uit één stuk.