fbpx

Welkom op onze horeca zonwering pagina.
Onderzoek je de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden op je terras of wil je je horecazaak meer uitstraling geven? We helpen je graag hiermee. Wij leveren prachtige zonneschermen, markiezen en overkappingen speciaal voor de horeca. In combinatie met onze terrasverwarmingen en windschermen kunnen we van jouw terras een heerlijke comfortabele buitenruimte maken. Wij leveren onze zonneschermen met waterdichte doeken en de frames zijn leverbaar in alle RAL kleuren. Al onze zonweringen hebben een elektrische bediening. Al onze zonneschermen kunnen worden voorzien van een tekst of logo op de volant of op het doek.

We leveren ons Knikarmscherm TMD tot 12 meter uit één stuk met een uitval van 4 meter. Afhankelijk van de breedte en de situatie op jouw terras leveren we het knikarmscherm met 2, 3 of 4 armen.

Horeca markiezen maken jouw horeca terras comfortabel en het zorgt voor een mooi uistraling van jouw horeca zaak

Wij hebben heel veel ervaring met markiezen voor de horeca. Alle markiezen leveren we op maat. De grootste die we geleverd hebben is 12 meter breed uit één stuk.

We leveren ons uitvalscherm HSL tot 6 meter breed en een uitval van 170 cm. Dit is een prachtig uitvalscherm voor als je terras langs de gevel niet heel diep is.

Telescoopscherm STB

Onze telescoopschermen zijn leverbaar met een uitval van 5 meter. Ons telescoopscherm is een geschikte zonwering voor de horeca vanwege zijn degelijkheid en betrouwbaarheid.

Je terras overkappen met een schaararmscherm biedt heel veel voordelen. Onze schaararmschermen zijn bijvoorbeeld leverbaar met een uitval van 5 meter. In de constructie zijn deze zonneschermen heel sterk.

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp