fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden op je terras? Onder een knikarmscherm zitten je gasten uit de felle zon, uit de wind en uit de regen. Ons Horeca Knikarmscherm TMD is een meerwaarde voor je terras.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, uiterlijk en branding is ons Horeca Knikarmscherm TMD ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een overdekt terras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over ons Horeca Knikarmscherm TMD
We leveren ons Knikarmscherm TMD tot 12 meter uit één stuk met een uitval van 4 meter. Afhankelijk van de breedte en de situatie op jouw terras leveren we het Knikarmscherm met 2, 3 of 4 armen.

We leveren het frame van ons Horeca Knikarmscherm TMD standaard met een frame in wit. Maar andere RAL-kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Het doek van ons Horeca Knikarmscherm leveren we in waterdicht acryl. Ons Horeca Knikarmscherm TMD is leverbaar met en zonder volants.

Accessoires
Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Ons Knikarmscherm TMD kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.