fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden op je terras? Onder een Horeca Markies zitten je gasten uit de felle zon, uit de wind en uit de regen. Onze Horeca Markiezen zijn een meerwaarde voor je terras.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, uiterlijk en branding zijn onze Horeca Markiezen  ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een overdekt terras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over onze Horeca Markiezen
We leveren het frame van onze Horeca Markiezen standaard met een frame in wit. Maar andere RAL-kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Het doek van onze Horeca Markiezen leveren we in waterdicht acryl. Een Horeca Markies is altijd een product op maat.

Accessoires
Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Onze Horeca Markiezen kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.