fbpx

Comfort
Ben je op zoek naar de mogelijkheid om je gasten meer comfort te bieden op je terras? Onder een knikarmscherm zitten je gasten uit de felle zon, uit de wind en uit de regen. Ons Horeca Telescoopscherm STB is een meerwaarde voor je terras als je op zoek bent naar een stabiele zonwering met een grote uitval.

Uitstraling
Door een combinatie van kleuren, uiterlijk en branding is ons Horeca Telescoopscherm STB ook een goed middel om jouw identiteit uit te dragen. Wie ben je? Wat wil je uitstralen? Wat kunnen je gasten van jou verwachten?

Omzet
Een overdekt terras en een consistent uitgedragen huisstijl zorgen voor een terras vol tevreden gasten. En tevreden gasten zorgen voor meer omzet.

Meer over ons Horeca Telescoopscherm STB 
We leveren ons Horeca Telescoopscherm STB tot 18 meter uit één stuk met een maximale uitval van 5 meter. Zes speciaal ontwikkelde telescooparmen garanderen in elke positie, een permanent hoge doekspanning. Daardoor bereikt de aluminiumconstructie, ook bij een maximale breedte van 18 meter, een extreem hoge stabiliteit.

We leveren het frame van ons Horeca Telescoopscherm STB standaard met een frame in wit. Maar andere RAL-kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Het doek van ons Horeca Knikarmscherm leveren we in waterdicht acryl. Ons Horeca Telescoopscherm STB is leverbaar met en zonder volants.

Accessoires
Om nog meer uitstraling te creëren en om je gasten nog meer comfort te bieden leveren we een aantal accessoires die jouw horecabedrijf nog aantrekkelijker maken. Ons Horeca Telescoopscherm STB kun je combineren met onze heaters en onze verlichtingsmogelijkheden.

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp