fbpx

De gedwongen sluiting van de Nederlandse horeca en nu de vooruitzichten op de anderhalve-meter-economie. De horeca wordt vreselijk getroffen door de gevolgen van het Coronavirus. Toch denken horecaondernemers vooruit en proberen vast na te denken wat de gevolgen zijn voor hun horecabedrijf als de economie weer gaat draaien.

Uiteraard hebben wij ook nagedacht en we kunnen zeker mooie oplossingen bieden als het goed om bescherming van gasten.
We leveren momenteel drie soorten scheidingswanden voor de horeca.

Scheidingswand voor horeca

Van onze windschermprofielen bouwen we scheidingswanden waarin we paneel van glas, plexiglas of fullcolour beprint aluminium kunnen monteren. Een combinatie kan ook. Deze schermen kunnen zowel binnen als ook buiten worden gebruikt als scheiding tussen tafels/ gasten. Het glas of plexiglas kunnen beplakken. Onze scheidingswanden maken we op maat en zijn leverbaar in hoogtes en breedtes tot 250 cm.

Akoestische roomdividers

Een scherm wat ook wel gebruikt wordt om de akoestiek te reguleren in zalen of bij congressen is onze akoestische scheidingswand. Dit scherm is zeer geschikt om in je horecabedrijf tafels van elkaar te scheiden.  Kies uit staande of rijdende scheidingswanden, tot een maximaal formaat van 125 x 230 cm. De staande panelen zijn koppelbaar, zo kun je een hele ruimte opdelen. Wij zorgen dat de roomdividers op elkaar aansluiten.

Spatschermen (kuchschermen, preventieschermen) voor de horeca

Naast scheidingswanden en akoestische roomdividers leveren we ook hangende en staande spatschermen in verschillende formaten. Ook deze spatschermen kunnen we voorzien van een print.

Behalve voor de horeca leveren we deze scheidingswanden en spatschermen ook aan bedrijven, instellingen en andere organisaties zoals scholen, kantoren, sportkantines, etc. Daarnaast leveren we nog aanvullende producten die in de aankomende anderhalve-meter-economie noodzaak kunnen gaan worden zoals vloerstickers, bewegwijzering, people-counters en onze handdesinfectie dispenser met marketing scherm. We hebben dit assortiment samengevoegd op onze site www.coronaspatscherm.nl.

Waar kunnen we jou mee helpen? Vraag hier een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Prijzen
Al onze producten en diensten zijn maatwerk. Op het ene terras is een parasol monteren veel minder werk als op het andere terras. En een markies is makkelijker monteren op de ene gevel in vergelijking met de andere gevel. En hoe groot moet je markies worden? 12 meter of 2 meter? Kortom we werken niet met standaardprijslijsten. We maken onze producten op maat voor jou. Ook onze diensten zijn afgestemd op jouw behoefte. Maar we werken natuurlijk graag een prijs voor je uit. Via onderstaande knop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel je ons wat je nodig hebt?
Vrijblijvend

Social Media

Op social media delen we interessante informatie en foto's over onze producten. Ook delen we nieuws over horeca terrassen en horeca gevels. Like ons op FacebookInstagram. En volg ons op TwitterPinterest en Linkedin. Zo houden we je graag op de hoogte.

Wist je dat we zelfs onze eigen dagelijkste krant hebben?

The Horeca Image Daily. We verzamelen hierin dagelijks het laatste nieuws uit de horeca. Dit begon ooit als een soort "knipselkrant" voor eigen gebruik. Toen dachten we: waarom zullen we dit niet delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is. 
Gevolgen van Corona
Het Coronavirus heeft onze mooie horecabranche gigantisch getroffen. We horen dagelijks veel verhalen. Hele trieste, maar gelukkig ook hele mooie. Ondernemers zijn creatieve mensen. En horecaondernemers zijn volgens ons nog creatiever dan de gemiddelde ondernemer. Misschien heeft dat te maken met het feit dat horecaondernemers in een positieve branche werken. En branche van blijde mensen, van verwend worden, van een avond uit zijn, van lekker eten en drinken. Een branche van genieten. Horeca ondernemers kennen de kunst van het leven. En laten zich niet de moed in de schoenen zakken. We zien gelukkig heel veel nieuwe initiatieven, ideeën, mogelijkheden, etc. Groot respect voor deze echte ondernemers! Blijf gezond. Groeten, Team Horeca Image. P.s. ook wij moeten creatief zijn en onze bakens deels verleggen. Binnen onze mooie horecabranche kijken we vooruit. Wat zijn de gevolgen voor de horeca van de “anderhalve-meter-economie”? Kunnen we straks weer normaal naar een café of restaurant of moeten er zaken structureel worden aangepast. We hebben vast nagedacht hierover en aantal opties uitgewerkt. Kijk voor meer informatie op onze pagina van scheidingswanden. Inmiddels hebben we een Corona assortiment samengesteld waarmee we een grote doelgroep van dienst kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.coronaspatscherm.nl In 2021 wilden we onze particuliere tak gaan lanceren. Dat halen we naar voren toe zodat we nog dit jaar daarmee actief kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.gardenimage.nl
Vind je deze pagina nuttig?
Kun je iemand helpen met de informatie op deze pagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te delen.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp